Roxana si Stefan s-au ales reciproc. Afla cum a decurs intalnirea lor!


roxana-stefan-mpfm4

Roxana a fost una dintre cele patru fete privilegiate de a se intalni cu baietii. Aceasta i-a vazut pe rand pe fiecare, dar nu a fost aleasa de catre toti. Cel mai interesat de ea s-a aratat a fi Stefan, care a placut-o din prima. Dupa intalnirea cu Roxana din Casa Baietilor, Stefan a afirmat ca nu-si doreste sa mai cunoasca alta fata.

Roxana a fost putin mai rezervata si i-a dat dreptul lui Stefan de a cunoaste si restul fetelor. Cu toate acestea el a afirmat: “Imi place de ea si sper sa ramanem impreuna!”

Ieri, Roxana a fost pusa in postura de a alege unul dintre baietii care i-au placut si l-a ales pe Stefan. Cei doi au mers la o noua intalnire in Parcul Tineretului si au stat la o terasa, unde au discutat mai multe lucruri.

Desi Stefan s-a aratat foarte hotarat de a ramane cu Roxana, aceasta din urma a fost mai rezervata. Concurenta isi doreste ca Stefan sa faca o alegere dupa ce va cunoaste si restul fetelor.

Roxana nu s-a regasit printre fetele alese de doamna Viorica pentru Stefan, cu toate acestea se pare ca intre cei doi a fost o atractie reciproca inca de la prima intalnire.

Ce parere aveti: se potrivesc cei doi? Credeti ca Roxana si Stefan vor forma primul cuplu din sezonul 4?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Roxana si Stefan s-au ales reciproc. Afla cum a decurs intalnirea lor!”

  1. 1
    liviu Says:

    nu se potrivesc e prostut baiatu,nus ce vrea de la viata.se arunca ca bou in fata.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free