Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 13 septembrie 2014, de la ora 17.00


mirela-finala-mpfm-13-sept-2014-ora-17

Mireasa pentru fiul meu: Primele povesti de dragoste incep sa se lege, iar Mireasa si Mama Saptamanii vor lua decizii dificile. Ce este mai important, banii sau fericirea? Aflati astazi, de la ora 17:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Baietii fara mame in competitie au avut si ei ocazia de a cunoaste cele 4 fete: Valentina, Carmen, Andreea si Roxana.

Alexandru a fost primul baiat privilegiat de a merge la intalnirea cu fetele. El a ales-o pe Valentina. Concurentul a ramas placut impresionat de Valentina inca de la prima intalnire. Ambii au fost rezervati in privinta alegerii lor.

Cristian a fost cel de-al doilea baiat fara mama in competitie care s-a intalnit cu fetele. El a a ales-o tot pe Valentina. Cristian a placut-o foarte mult pe Valentina.

Cristian despre Valentina: “De ea m-am indragostit la prima vedere, pentru ea o sa trag tare in concurs!”

Cristian: “Mi-a intrat la inima Valentina!”

Valentina a dorit sa fie mai rezervata, pe cand Cristian si-ar fi dorit sa nu mai cunoasca alta fata in afara de Valentina, pe care a placut-o de la bun inceput.

Daniel a fost urmatorul care a mers la intalnirea cu fetele. El a ales-o tot pe Valentina.

Daniel despre Valentina: “Mi s-a parut mai interesanta, mai linistita, mai genul meu!”

Desi ar vedea in Valentina o potentiala iubita, Daniel s-a aratat dornic sa cunoasca si restul concurentelor.

Danut este urmatorul baiat care s-a intalnit cu fetele. El a ales-o tot pe Valentina. Intre ei nu a fost atractie fizica prea mare, insa a intrebat mai mult de Raluca si Elly. Danut doreste sa cunoasca si restul fetelor.

Marian a vazut si el cele 4 fete si a ales-o tot pe Valentina. Nu a exista o atractie fizica intre acestia.

Mihail a fost singurul care a ales-o pe Carmen dintre cele 4 fete. El a placut-o foarte mult inca de la prima intalnire. Mihail i-a spus lui Carmen ca va dori sa cunoasca si restul fetelor.

Carmen despre Mihail: “Am fost pe aceeasi lungime de unda!”

Mihail despre Carmen: “Este o  fata frumoasa!”

Valentina a ales doi baieti dintre cei cu care s-a intalnit: Daniel si Lucian. Dintre acestia ea a avut parte de o noua intalnire cu Daniel. Cei doi au fost in Herastrau si au petrecut momente placute impreuna.

Roxana l-a ales pe Stefan, pentru o a doua intalnire. Cei doi s-au placut reciproc, iar Stefan isi doreste deja sa formeze un cuplu. Roxana si Stefan au fost ieri la intalnire in parcul Tineretului, unde au petrecut clipe de neuitat.

Stefan a avut o mica disputa cu Flavius, care a spus ca isi doreste si el sa o cunoasca pe Roxana. Stefan isi doreste ca Roxana sa ia atitudine si sa aleaga.

Roxana: “Ma intereseaza Stefan!”

Fiecare mama a primit cate 5000 ron, pe care ii pot lua acasa daca vor ajunge pana in Marea Finala.

Cele 4 fete alese de mame: Valentina, Roxana, Carmen si Andreea au primit fiecare suma de 5000 ron, pe care ii pot lua acasa daca vor ajunge pana in Marea Finala.

Mama Saptamanii este doamna Nagie, mama lui Lucian. Dintre suma de bani (5000 ron) si venirea lui Lucian in Casa fetelor, ea a ales intalnirea lui Lucian cu fetele. El va veni maine in Casa fetelor si a mamelor.

Mireasa Saptamanii este Raluca. Ea a avut de ales dintre suma de 5000 ron si intalnirea cu toti baietii. Ea a ales intalnirea cu baietii, care va avea loc chiar in aceasta seara.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca


Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free