Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 13 septembrie 2014, de la ora 14.00


mirela-finala-saptamanii-mpfm-13-sept-2014-ora-14

Scurt rezumat al emisiunii:

Mamele au fost puse in postura de a alege 3 fete care ar fi potrivite pentru fiii lor.

Doamna Ecaterina le-a ales pe: Elena, Elly si Cristiana.

Doamna Gheorghita le-a ales pe: Roxana, Carmen si Simona.

Doamna Maria le-a ales pe: Carmen, Roxana si Valentina.

Bunica Maria le-a ales pe: Valentina, Roxana si Cristiana.

Doamna Nagie le-a ales pe: Elena, Valentina si Carmen.

Doamna Viorica le-a ales pe: Ionela, Andreea si Simona.

Fetele cele mai alese de mame au fost: Valentina, Roxana, Carmen si Andreea. Toate acestea au fost la intalnire cu cei 12 baieti pe rand.

Primul baiat care a mers la intalnire a fost Nicolae. El a ales-o pe Valentina, dar peste putin timp a regretat ca nu a ales-o pe Roxana. Atat Valentina, cat si Nicolae nu au simtit nicio atractie mai deosebita unul fata de altul.

Cel de-al doilea baiat care a mers la intalnire cu cele 4 fete a fost Catalin. El a ales-o tot pe Valentina. Din pacate nici cei doi nu s-au placut reciproc. Catalin a spus ca nu se stie niciodata daca va fi sau nu ceva intre ei pe viitor.

Lucian a fost urmatorul baiat care a vazut cele 4 fete alese de mame. Lucian a ales-o tot pe Valentina. Concurentul nu a vrut sa se pronunte cu privire la cea aleasa. Lucian a spus ca isi doreste sa cunoasca si restul fetelor. Valentina a spus ca Lucian ar putea fi genul ei.

Teodor a fost urmatorul baiat care a mers la intalnirea cu fetele. El a ales-o tot pe Valentina. Teodor a fost impresionat de concurenta, dar ea a fost mai retinuta. Bunica si-a schimbat parerea si i-o recomanda lui Teodor pe Ionela.

Stefan a fost urmatorul baiat care a mers la intalnire cu fetele. El a ales-o pe Roxana pe care a placut-o din prima clipa. El se vede deja in Finala cu concurenta, despre care spune ca se potrivesc foarte mult. Stefan nu-si doreste sa mai cunoasca alta fata, el doreste sa se opreasca la Roxana.

Stefan despre Roxana: “Imi place de ea si sper sa ramanem impreuna!”

Flavius a fost baiatul urmator care a vazut cele 4 fete alese de mame. El a ales-o pe Roxana. Flavius a spus ca a ramas placut impresionat dintre cele 4 fete de Roxana si de Valentina. Concurentul a spus ca isi doreste sa vada si restul fetelor.

Flavius si-ar dori sa o cunoasca pe Elly, pe cand mama lui i-a recomandat-o pe Raluca.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free