Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 august 2014, de la ora 11.10


mirela-emisiune-mpfm-5-aug-2014-ora-11.10

Mireasa pentru fiul meu: Descoperiti astazi, de la ora 11:10, cine a fost muscat de sarpele geloziei dar si alte subiecte incitante si dispute aprinse.

Scurt rezumat al emisiunii:

Laur a fost deranjat de glumele dintre Oana si Andrei. Oana considera ca prin modul in care se exprima, Laur ii afecteaza imaginea.

Lorena, George si doamna Cristina, castigatorii sezonului trecut au fost invitati ai emisiunii de astazi. Acestia au venit cu incurajari pentru concurentii actuali si au spus ca nu au preferati printre acestia.

Oana isi doreste sa se casatoreasca, dar Laur, la indemnul parintilor, amana decizia.

Concurentii au facut presupuneri cu privire la Marea Finala.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

4 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 august 2014, de la ora 11.10”

  1. 4
    Tilda Says:

    Buna Mariana, si eu cred ca te cunosc de undeva, insa nu sunt sigura. Asta numai tu stii …oricum te salut, ai comentat foarte frumos, te invit acolo unde comentam noi toti, aici parca te-ai ascuns intr-un colt ( eu te-am gasit haha-ha), dar acolo sigur te vede toate lumea . Te pup, iti doresc o seara placuta.

  2. 3
    Adriana Says:

    Ma bucur Mariana, esti o dulceata de fata ! Eu nu am vazut si auzit emisiunea insa, intotdeauna am pledat pentru omenie, intelegere, respect. Din pacate ma numar printre userii care am fost extrem de jigniti. A reprosa e timp pierdut ! A purta ranchiuna fara sa sti cui, inseamna a-ti incarca sufletul de ura si nu se merita ! Violenta naste violenta dar poti si stopa acest fenomen. Totul depinde de oameni si cuvintele lor. Cat priveste cuplul de anul trecut, acum cateva zile am punctat ca cea care i-a dus spre victorie a fost Cristina Poalelungi, eu pe ea am admirat-o! Te citesc cu placere, pupici virtuali.

  3. 2
    Admin Says:

    Buna, Mariana! Ma bucur ca ne citesti…pupici …o zi frumoasa si tie! ;)

  4. 1
    Mariana Says:

    O surpriza frumoasa,sa-i avem in platou pe Lorena-George si doamna Cristina! Doamna Cristina,care a fost destul de desteapta si i-a ajutat sa si castige,daca erau singuri,nu cred ca mai castigau,ar fi fost “mancati de vii”, de rivali!
    In ce priveste prima parte,am fost impresionata pana la lacrimi,de acest batranel de 87 de ani. Doamne , cat de frumos a vorbit! Ne-a dat o lectie si noua privitorilor si celor care scriu pe bloguri . Deci se poate vorbi frumos la adresa tuturor concurentilor,chiar daca ai preferati! Am simtit relaxare la toti concurentii,usurare, ca daca tine cu un concurent sa nu fie atacat rivalul. Tot respectul meu si ar trebui multi dintre noi sa invatam din intelepciunea lui. Avea dreptate:”cine n-are batrani,sa si-i cumpere”(nu am inteles de ce a ras Ray,la auzul proverbului).Si as mai adauga eu:”Violenta, naste violenta! si “Vorba dulce, mult aduce!”. Nu,nu ar fi mai frumoasa viata noastra,daca am respecta aceste vorbe din intelepciunea poporului nostru? Sa incercam, sa vedem ce iese! Da, Adriana sunt Mariana care zici tu.Stiind ca mai e Mariana Pitesti,pe care o salut si o respect,la fel pe Otilia(cea care anul trecut m-a primit frumos,chiar implinisem anii). Va citesc si va respect pe toti! O zi minunata si linistita,sa aveti!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free