Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 4 august 2014, de la ora 11.10


mirela-emisiune-mpfm-4-aug-2014-ora-11.10

Mireasa pentru fiul meu: Descoperiti astazi, de la ora 11:10, reactiile concurentilor la evenimentele petrecute la Finala Saptamanii trecute, dar si secrete ce ar putea influenta deznodamantul Marii Finale.

Scurt rezumat al emisiunii:

Gina a fost propusa spre eliminare, dar isi doreste sa mai ramana in competitie pana la Final.

Oana si Laur au fost curiosi sa afle daca au sanse la Marele Premiu, dar au aflat ca indiferent de decizia lor, in cazul in care Oana ar iesi Mireasa Competitiei, premiul se va imparti intre toti concurentii ramasi pana la Final.

Mariana a fost intristata de starea apatica a lui Grigore, care se gandeste deja la greutatile pe care le va intampina in afara competitiei.

Oana a avut suspiciuni cu privire la fidelitatea lui Laur, care a lasat de inteles ca intre el si sustinatoarea Ruxandra ar fi existat mai mult decat o relatie de amicitie.

Aceasta a dorit sa intervina telefonic pentru a lamuri lucrurile si a le spune celor doi ca a renuntat la sustinerea lor, deoarece Laur a spus lucruri neadevarate.

Doamna Daniela ii da dreptate mamei lui Laur, care spune ca fiul ei si Oana nu ar trebui sa se grabeasca cu casatoria in Marea Finala.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free