Finala Mireasa pentru fiul meu din 2 august 2014, de la ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-2-aug-2014-ora-14

Finala Saptamanala plina de suspans, cu subiecte incendiare, dezvaluiri incredibile si decizii ce pot schimba soarta concurentilor, astazi, de la ora 14:00.

Scurt rezumat al emisiunii:

Nominalizarile au continuat.

Primul material din finala de astazi a fost cu retrospectiva saptamanii. Raymond a fost nemultumit de cum mentin fetele curatenia in casa lor.

In ultima perioada, Alin i-a atras atentia doamna Daniela foarte des: “Vreau ca mama sa aiba grija la ceea ce spune pentru ca orice cuvant pe care il foloseste poate fi interpretat!”

Parerile telespectatorilor cu privirele la ultimele evenimente petrecute in Casa Mireasa pentru fiul meu au fost diverse si au cuprins subiecte precum: biletele primite de Cristina, motivul retragerii sustinatorilor cuplului Oana-Laur, pronosticurile cu privire la Marea Finala.

Afirmatiile facute saptamana trecuta de doamna Iuliana, mama lui Traian, despre un bilet primit de Cristina au starnit dispute aprinse intre ea si Andrei.

Multi sustinatori isi doresc ca la Finala, Oana sa iasa Mireasa Competitiei pentru ca Marele Premiu sa se imparta la toti finalistii. Andrei sustine dorinta majoritatii telespectatorilor, care isi doresc ca Oana sa iasa pe primul loc in Marea Finala.

Concurentii au primit lectii de dans, pentru nunta sezonului. Trupa “Romancierii” le-au pregatit concurentilor au spectacol live inedit.

Raymond si Constantina au avut multiple divergente de cand Raymond i-a reprosat iubitei lui ca nu este foarte gospodina.

Constantina considera ca Raymond i-a creat o imagine nefavorabila in ochii telespectatorilor.

Oana si Laur au facut presupuneri cu privire la reorientarea sustinatorilor. Eva P. o fosta sustinatoare a cuplul Oana-Laur si-a aratat de curand sustinerea pentru cuplul format din Raymond si Constantina.

Eva P. a intrat in legatura telefonica pentru a-i asigura pe Raymond si Constantina de sustinerea lor, dar si pentru a-i combate pe Oana si Laur.

Laur: “Eva, daca tu ai ceva de spus despre mine, am si eu ceva de spus despre tine!”

Eva P.: “Sustinerea mea pentru Laur a fost total dezinteresata, nu am avut nimic de castigat din asta!”

Oana: “La cererea fostei sustinatoare trebuia sa ii spunem “nasica”  si sa ne entuziasmam atunci cand primim cadouri!”

Oana catre Eva P.: “Trebuia sa spuneti de la inceput tot ce ati facut pentru Laur, nu sa ii reprosati asta mai tarziu!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free