Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 iulie 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-14-iulie-2014-ora-12

Mireasa pentru fiul meu: Descoperiti, de la ora 12:00, cum a afectat iesirea la piscina armonia cuplurilor din Casa “Mireasa pentru fiul meu”.

Scurt rezumat al emisiunii:

Oana despre relatia cu Laur: “Ma complac intr-o relatie, care nu e relatie!”

Oana: “Laur a avut motive intemeiate sa se supere pe mine, nu am nicio scuza!”

Laur: “Intre o fata si un baiat nu poate exista o prietenie stransa!”

Iesirea de la piscina a afectat nu doar cuplul Oana-Laur, dar si cuplul Andrei-Cristina. Andrei a fost deranjat de faptul ca iubita lui este prea copilaroasa, iar el isi doreste o persoana mai serioasa.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 14 iulie 2014, de la ora 12.00”

  1. 2
    maria rosu Says:

    fata asta il invarte pe Laur cum vrea ea Este versata si f lunecoasa, Cred ca laur e indragostit de ea dar viceversa nu cred . Doamne cand s -o trezi bietul baiat …. In tot cazul oana isi da pe fata pe zi ce trece “toate calitatile” . In fine vom trai si vom vedea.urez success tuturor in special preferatilor mei Rey si Tina.

  2. 1
    maria rosu Says:

    fata asta la imbrobodit asa tare pe laur ca nu mai are nici o scapare , nu mai are nici o sansa , nu mai scapa de ea nici cu slujbe .Are multa experienta lucrurile astea nu se invata la fara frecventa .Acum mi e mila de el ca nici macar nu si da seama el fiind sincer indragostit .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free