Constantina a fost descalificata


constantina-descalificata-cursa-pentru-masina

Azi-noapte, in jur de ora 4 fara ceva, Adrian Nartea a dat vestea soc: Constantina a fost descalificata din cursa pentru castigarea masinii. Motivele au fost aceleasi ca si in cazul descalificarii Oanei, ridicarea mainilor de pe masina.

Dupa 60 de ore de anduranta, desi era foarte increzatoare in fortele proprii, Constantina a facut greseala fatala din cauza oboselii, si astfel a fost eliminata. Filmuletul cu descalificarea ei, il gasiti aici

Primul care a abandonat proba dupa 22 de ore a fost Alin, care a acuzat dureri de spate, la scurt timp l-a urmat Oana, care a fost descalificata, dupa 30 de ore de anduranta, apoi Raymond dupa 50 de ore a renuntat din cauza durerii de picioare, urmand ca la 10 ore distanta sa fie urmat de iubita lui Constantina, care a fost descalificata.

In cursa au mai ramas in acest moment doar Gina si doamna Daniela.

Care dintre ele credeti ca va rezista cel mai mult?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Constantina a fost descalificata”

  1. 3
    state lucia Says:

    Comentez acum cand au ramas doar d-na Daniela si Gina in cursa. Nu pot decat sa le felicit si nu vor decide ele ci rezistenta corpului lor cat pot rezista . Pare usoara proba dar concentrare si rezistenta doua elemente forte pe care le poti sptapani dar nu garanta .Indiferent care va fi castigatoarea au mertit amandoua pt indarjirea de care au data dovada si au ajuns sa parcurga atatea ore !

  2. 2
    Hrinko Lucretia Says:

    Sincere felicitari tuturor celor care au visat,au perseverat si apoi au pierdut.
    Fiecare a cistigat cu mult mai mult decit realizeaza acum. Ray, vei avea linga tine pentru toata viata, daca vei sti sa o apreciezi la adevarata valoare, o femeie pentru care TU esti tot universul ei ,o femeie linga care iti poti propune idealuri inalte si vei sti ca ele se vor realiza. Alin,asa o mama, jos palaria, poate acum vei constientiza ca a venit timpul sa-i dai si tu pentru tot ce ai primit. Oana, ai cistigat mai mult decit o masina…un suflet nevinovat care te iubeste asa cum esti. Gina, ar fi timpul sa iesi din anonimat si cistigarea masinii sper sa fie acesta.

  3. 1
    Adriana Says:

    Ufff, ce suparata este Tina,
    Se sparse visul si masina,
    Cea adorata, asteptata,
    O va lua sigur,alta fata !

    Gina, sper sa fie norocoasa
    Sa plece cu masina acasa.

    De n-o fi ea ci fi-va Daniela,
    A avut noroc ..cu miresela..

    Bafta fetelor ! Admir rabdarea, perseverenta, lupta voastra … !!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free