Oana a fost descalificata


oana-mpfm3

In urma cu putin timp, Adrian Nartea a venit cu anuntul soc pentru cei cinci concurenti ramasi in cursa pentru castigarea masinii: Oana a fost descalificata!

Dupa 30 de ore de anduranta, Oana a avut un mic moment de neatentie in care, pentru cateva secunde, a ridicat in acelasi timp ambele maini de pe masina. Ea a fost eliminata pe loc, fara avertisment (cartonas galben). Filmuletul cu anuntul descalificarii il gasiti aici

Alin a fost primul concurent care nu a mai rezistat in proba dupa 22 de ore de stat cu mana pe masina. El a acuzat dureri de spate.

In acest moment au mai ramas doar patru concurenti in cursa: Gina, Constantina, Raymond si doamna Daniela.

Batalia este foarte stransa, iar pe internet se dau lupte intre sustinatori, se fac pariuri si multe presupuneri.

Cine credeti ca va rezista pana la final si va castiga masina pusa in joc?

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Oana a fost descalificata”

  1. 9
    Adriana Says:

    Bafta Gina !
    – indemn-

    Gina, din suflet te sustin
    Masina s-o castigi !
    Sa-ti dea Domnutul un pic rabdare
    Mana sa nu ridici !
    Dar fi mai vesela , te rog
    Ca nu esti la razboi,
    Si nici la curatat cartofi
    Sau ciulama de dragavei !
    Daca din Argesu-mi iubit
    In concurs, unul n-a venit
    Atunci Oltenia mareata,
    Triumfe, cucereasca !
    Ca doar Moldova prima e,
    Acuma in top, se vede
    Pe buzele tuturor
    E Oana cu al ei “bujor” !
    Ei, hai Ginuta, nu lua mana
    Si stai si rabda o saptamana
    Iar dac-o fi ca sa abdici
    Sustin Ardealul, ei ce zici ?

  2. 8
    anisoara Says:

    Oana era concentrata pe camerele de fimat ,sa dea bine,in pauze s-a relaxat incorect pt.un concurs,se tavalea cu iubitelul,acum a ramas doar cu el si asta cine stie pina cind pt.ca el mai are de feciorit,discutiile de casatorie dintre ei e doar pt.tv. si pt.razbunare.Mi-ar placea sa cistige masina Gina .

  3. 7
    merry Says:

    Rey a ridicat de doua ori mana de pe masina dupa ora 15 cand se facea ca o sterge chiar d-nul Nartea nu vede, Oana a pierdut din vina ei pentru ca este interesata de ce zic ceilalti , bravo Tina, Gina si Daniela ca sunt constiente ca nu trebuie sa vorbesti sa te lingusesti chiar ca nu imi mai place Oana, prea multa maimutareala.

  4. 6
    ANDA Says:

    te iubim mult OANA

  5. 5
    Bunicu Says:

    Oana daca nu a luat masina a luat beizadeaua si restu ciuciu.Asta a fost ultima speranță.Undeva sus este cineva care ne vede prea sa batut joc de Viorel si mama lui.Dumnezeu nu bate cu bîta.Si nici nu a vrut sa recunoasca nimic era imaculata toti erau vinovati ea nu.Trebuie sa si bage mintiule in cap ca imediat se strica si cu beizadeaua.

  6. 4
    Maregareta Says:

    Voi sustinatori ai Oanei…ati uitat un lucru..azi a fost zi de mare sarbatoare, ati hulit, ati jignit, ati aruncat cu pietre si taman in acesta zi sfanta cand se fac rugaciuni in biserica…oare nu era mai bine sa va rugati pentru sufletu negru si plin de ura al vostru??? ati uitat ca dumnezeu chiar nu e tigan si EL vede tot si adude tot?? iata acum v-a dat ceea ce meritati…. si poate ca acesta pedeapsa venita de SUS va v-a imblanzii sufletul si ve-ti vedea adevarul, iubirea pura, si nu fatarnicia, duplicitatea, curvasaraia. meschinaria…. Doamne! da-le minte si-i indreapta spre calea buna….Iar voi copii RAY si TINA fiti puternici si nu abandonati pentru ca eu stiu ca voi sunteti tari si meritati sa fiti castigatori

  7. 3
    Cristina Says:

    Sa ne arate filmuletul …!!!

  8. 2
    Tilda Says:

    Imi pare rau , din cauza oboselii..insa mi-a placut ca nu a facut circ, nu a negat, a luat la cunostinta, a dat mana cu cei ramasi si a iesit repede , sa nu vada lumea plangand. Asta e , a gresit. Am cautat , nu am gasit film cand a luat mana de pe masina, dar presupun ca organizatorii nu fac mishmash, adicaaa….
    Interesant era Corina cum radea, cat de fericita era ca ea a VAZUT….pana si Ray a spus ca chiar daca observa nu spune nimic, trecea cu vederea. Eu am inteles ca prima data trebuie fie avertizata cu cartonas galben….dar , ma rog. Au mai ramas 4.

  9. 1
    maria Says:

    NU ARE DE CE SA FIE SUPARATA OANA NU ARE DE CE

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free