Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 mai 2014, de la ora 12.00


mirela-emisiune-mpfm-5-mai-2014-ora-12

Masina mult visata este indelung disputata!Aflati care au fost reactiile si impresiile concurentilor in urma descoperirii masinii, dar si ce au discutat concurentii cu cei dragi si ce sfaturi au primit de la acestia, astazi, de la ora 12:00!

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce au vazut masina pusa in joc, tensiunile dintre concurenti au inceput sa se intensifice. Alin a propus celorlalti concurenti participanti in cursa pentru castigarea masinii, ca valoarea masinii sa se imparta la toti, indiferent cine va castiga masina, insa Oana a refuzat propunerea lui.

Recent, concurentii au primit sfaturi si incurajari din partea familiei, prin intermediul telefonului. Mama Florinei a sfatuit-o pe fiica ei sa renunte definitiv la fostul concurent, Laur.

Sora lui Viorel i-a incurajat pe mama si fratele ei. Sora lui Viorel a sustinut ca Oana este manipulata si instigata impotriva fratelui ei de catre mesajele telespectatorilor.

Familia Oanei a sfatuit-o pe concurenta sa nu ii mai dea apa la moara lui Viorel, in urma jignirilor si comportamentului lui fata de ea. Sora Oanei a sfatuit-o pe aceasta sa ii dea o sansa lui Laur.

Grigore a stat de vorba cu mama Marianei si cu sora lui, care l-a incurajat atat pe el, cat si pe iubita lui.

Doamna Daniela si Alin au primit sfaturi si incurajari din partea celor dragi.

Gina si Laura au primit sfaturi si incurajari din partea mamelor lor.

Corina a dorit cu ardoare sa stea de vorba cu Traian. Acesta a incurajat-o pe iubita lui, spunandu-i: “Ne asteapta ceva frumos afara! Te iubesc!”

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti aceasta postare de pe pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free