Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 martie 2014, de la ora 14.00


mirela-emisiune-mpfm-12-martie-2014-ora-14

De curand, concurentii au primit vizita unui invitat-surpriza! Ce au discutat acestia cu invitatul, ce sfaturi au primit de la acesta, dar si cum s-au distrat concurentele in club cu ocazia zilei de 8 martie si ce urmari a avut aceasta petrecere, astazi, de la ora 14:00!

Iata un scurt rezumat al emisiunii:

Doamna psiholog Anca Boalca a fost invitatul special al emisiunii de dupa-amiaza.

Doamna Maria sustine ca Laurentiu si Marianita au fost influentati de “dusmani” (Andrei, Traian si doamna Iuliana) pentru a parasi competitia.

Doamna psiholog a stat de vorba pe rand cu fiecare concurent, pe urma a facut si cateva teste de personalitate cu ei.

Rezultatul voturilor intrebarii de ieri: majoritatea telespectatorilor au votat ca Laur si Florina ar trebui sa ramana impreuna, in ciuda opozitiei mamei concurentei.

Constantina: “Oana, ca sa ma provoci, te-ai dat la Raymond!”

Cristina, Oana, doamna Maria si doamna Aurica au fost cele care au hotarat sa ramana in casa, in timp ce restul fetelor si mamelor au plecat la club de 8 martie.

Andrei: “Eu i-am impus Cristinei sa nu mearga in club!”

Mamele si fetele care au mers in club s-au distrat de minune.

Baietii s-au revoltat dupa ce au aflat ca fetele au petrecut in club de 8 martie.

Comisia de Decizie a hotarat ca in urma nerespectarii regulamentului competitiei Mireasa pentru fiul meu, baietii raspunzatori sa primeasca urmatoarele pedepse:

  • Laur, Andrei si Aurelian sunt obligati sa faca mancare pentru mame si curatenie in casa baietilor la o data stabilita de catre staff.
  • Raymond, Laurentiu si Traian au obligatia de a lucra o zi intreaga ca si voluntari la un azil de batrani. De asemenea, Raymond si Laurentiu vor petrece 2 zile in casa baietilor si vor participa la emisiune de acolo.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 martie 2014, de la ora 14.00”

  1. 1
    Caterina Says:

    …toata aprecierea ptr Oana! atata stapanire de sine… bun simt si buna crestere rar intalnesti! Oana merita ptr cat a indurat premiul cel mare! Merita sa fie iubita si apreciata . N-am putut crede ca ceilalti concureti in frunte cu Constantina pot da dovada de atata rautate,invidie si chiar ura! Era desfigutata cand vorbea! ca o vipera! Pedeapsa ptr comportarea ei o simte deja!
    … ii sustin pe Oana si Viorel din tot sufletul![ sunt doar un simplu spectator!]

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free