Mama, intelege-ma ! – poezie


corina-mpfm-3

Lasa mama lumea-n pace,
Il iubesc si n-ai ce-mi face !
M-a vrajit in fapt de seara
Cu privirea bunaoara!
M-a vrajit in fapt de zi
Cu o vorba, tu sa stii!
Mama draga m-ai nascut
Si-am promis sa te ascult,
Dar iubirea bat-o vina
M-a furat, asta-i pricina !
Orice-ar face rau, nu vad
Eu din ochi nu pot sa-l pierd !
Atunci cand ma tachineaza,
Mama, cred ca nu sunt treaza,
Nu aud, nu vad, nu cred
Langa el vreau doar sa sed !
Cand ma cearta, mama-i gluma
Crede-ma , nu e minciuna !
O palmuta de mi-ar da,
Mama, asta-i dragostea !
Fii alaturi tu de mine
Sa-mi fie si mie bine !
Lasa-ma sa-mi duc iubirea,
Lasa-ma sa-mi pierd si firea,
Sa fiu sclava lui ma lasa,
Doar vreau sa-i fiu si mireasa !

Adriana 9 ianuarie 2014

10 comentarii la “Mama, intelege-ma ! – poezie”

  1. 10
    Admin Says:

    O sa fac tot posibilul ca aceasta poezie sa ajunga la ea, Adriana! ;)

  2. 9
    Adriana Says:

    Raluca, daca poti trimite aceasta poezie insotita de comentarii la concurenta, sa stie si ea punctul nostru de vedere ! Nu-i nevoie s-o citeasca in emisiune, este important s-o citeasca ea, concurenta; poate o ajuta !

  3. 8
    mary Says:

    Ce bani sa vrea ,ei au bani destui.
    De ce nimeni nu intelege ca Traian o place pe Corina si incet ,incet o iubeste la fel cum ea il iubeste pe el.
    Adevarul e ca Traian e baiat frumos si aproape toate fetele l-au placut.Totusi el a ales-o pe Corina din cele multe cate au fost la inceput.

  4. 7
    Mariana Pitesti Says:

    Felicitari,Adriana!Sunt de acord cu voi ca este indragostita Corina de Traian,dar si cred ca daca Traian ar pleca,s-ar indragosti de alt baiat desul de repede(ne-a demonstrat asta,cand a intrat in competitie,inca mai avea sentimente pentru fostul prieten si se atasase si de Florin fostul concurent).Eu cred ca aceasta fata Corina,duce lipsa de dragoste,asta cred eu ca i-a lipsit acasa si ea este in cautarea dragostei.O alta parte vulnerabila a ei este lipsa de curaj,nu-si spune parerea asa cum gandeste si se lasa calcata in picioare.Cu alte cuvinte nu are demnitate.

  5. 6
    Nina Says:

    Adriana ,felicitari ! Ai descris perfect starea Corinei .
    Tilda ,parerea ta ,coincide si cu parerea mea .
    Va pupic de noapte buna ….si pe Raluca .

  6. 5
    Maria65 Says:

    Pacat ca, Corina nu deschide ochii acum când nu e prea tarziu .Cu toate ca mama ei si multi telespectatori vor sa-i deschida ochii ea tot nu pricepe. Nu vede ca acesti oameni nu vor decat banii si o manipuleaza cum vor ei ? Ore acest baiat Traian nu a gasit nici o fata acolo daca chiar dorea sa se casatoreasca? Corina nu are curajul sa deschida gura in fata acestui baiat.

  7. 4
    Amie Says:

    Adriana,
    Daca ar fi in stare Corina sa gandeasca si sa rosteasca aceste cuvinte dulci si gingase ,precum chipul ei,ar mai avea o sansa !

  8. 3
    Amie Says:

    Corina primeste ce da!Nu-si respecta mama,nu o asculta,doar o accepta.Traian nu o respecta pe Corina,nu o asculta,doar o accepta.Daca nu primim de la ceilalti apreciere,inseamna ca nu o meritam sau nu am dovedit ca o meritam.O parere…!Aspectul ei fizic,pentru care a ales-o Traian,este darul parintilor ei ,unul foarte pretios!

  9. 2
    Tilda Says:

    Am scris un com. am si trimis, ceva nu era bine, am mai trimis inca odata, mi-a raspuns ca ” dublicat……” am iesit si nu vad comentariul. Adminuta poate gasesti tu .Pupic.

  10. 1
    Tilda Says:

    Felicitari Adriana, tu ai reusit sa vezi din punctul Corinei lucrurile. Asa vad si eu! Ea iubeste, pacat ca nu este iubita nici 5% cum ar merita. Si eu o vad o fata cuminte, educata, cate odata imi este mila de ea, dar ma si inerveaza cum se lasa manipulata, batjocorata de niste oameni egoisti, fara suflet, care nu se gandesc doar la “competitie”, ce fac , fac doar din interes , nici decum din ” bunatate”, saraca Corina suporta in tacere , sufera, isi inghite cat poate lacrimile de frica , nu cumva sa le supere pe ” bunavoitorii” ei, simte ca nu este iubita cum doreste ea, dar nu are curajul sa spuna… Acum vad ca joaca jocul ” spaniolilor” cum i se cere, saraca ” lupta” pentru Romeo:))), pentru ” dragostea ” asa cum a cerut de n ori si Traye, si Sultana si seniorul. Da, ea lupta… nu stiu, cum vad eu daca ar fi sa iasa acum Traian, in secunda a doua ar cauta o alta fata, cum am vazut si in alte editii , ex: Dragos-Cornelia, Cristian-Alexandra NPM( acum nu imi mai amintesc , dar mai sunt!)

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free