Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 decembrie 2013, de la ora 20.30


mirela-gala-mireasa-pentru-fiul-meu

Pentru prima oara in istoria reality-show-ului transmis de Antena 1, astazi se deschid portile casei „Mireasa pentru fiul meu”. Astfel, cine doreste sa se retraga din aceasta competitie va avea sansa sa o faca astazi.

In schimb, cei care vor ramane vor avea parte de surprize placute si premii mari. Acestia vor trece prin tot felul de probe, la finalul carora vor putea castiga o masina nou-nouta.

Din Gala de azi nu vor lipsi jocurile si provocarile de tot felul. Printre probele cu care gazda emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, ii va intampina pe participantii la show, se numara si impodobirea unui brad atipic.

Sursa: tvmania.ro

Mai multe din cele intamplate in Gala de astazi, puteti afla din acest promo!

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

2 comentarii la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 decembrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 2
    Dora Says:

    Regret mult plecarea fetelor din concurs. Speram sa plece bunica cu Laurentiu, dar se pare ca doreste sa castige marele premiu. Si moderatoarea ii cam protejeaza, pentru ca le-a facilitat prea mult discutia cu cei de acasa! Imi pare rau ca nu este impartiala cu concurentii!!

  2. 1
    Silica Istrate Says:

    Urmaresc pentru prima oara aceasta emisiune si m-a prins asa de tare incit nici nu plec de acasa in timpul transmisiilor live.Marturisesc ca m-am indragostit de cuplul Ray-Tina,ma bucur si sufar odata cu ei si sper din tot sufletul sa ramina impreuna.Sint foarte potriviti atit fizic,intelectual si chiar zodiacal.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free