Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 decembrie 2013, de la ora 17.00 – partea a doua


mirela-emisiune-7-dec-2013-ora-17

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Alin a fost foarte suparat in urma nominalizarilor pe care le-a primit de la baieti, mai ales de la cele din partea lui George si a lui Laurentiu.

Alin i-a avertizat pe Robert si pe Raymond de felul duplicitar al lui Laurentiu.

Alin: “Alianta impotriva lui Andrei este reala! Mi s-a cerut si mie sa fac parte din ea!”

Alin: “Ma deranjeaza ca Robert s-a indepartat de mine!”

Gabi a intervenit telefonic pentru a lamuri lucrurile spune de Alin, cum ca, la hotel, s-ar fi format o alianta impotriva lui Andrei! Fostul concurent a negat tot ce a spus Alin.

Gabi a recunoscut ca a facut un pariu cu Denisa, ca relatiile formate in competitie nu vor rezista.

Conflictul dintre doamna Iuliana, Traian, Oana, Constantina si Raymond a luat amploare. Traian a fost saptamana asta in Camera de Interviuri pentru a elucida adevarul legat de cele spuse de concurentii cu care a fost in conflict.

Traian si doamna Iuliana au spus ca Traian si Corina au vorbit in baie despre faptul ca Traian ar fi inselat-o pe fosta lui iubita. Doamna Iuliana a spus ca in pauza de publicitate in care il sfatuia pe Traian sa minta, era legat de fosta lui iubita, pe care atat ea, cat si Traian, au spus ca nu vroiau sa o implice.

Oana, Constantina si Raymond nu cred nimic din cele spuse de Traian si doamna Iuliana.

Doamna Iuliana a jignit-o intr-un material pe Oana si a spus ca stie mai multe lucruri despre ea si ca la momentul potrivit le va spune.

Constantina: “Doamna Iuliana ar trebui sa vina cu argumente solide in sprijinul afirmatiilor facute la adresa Oanei!”

Constantina a acuzat-o pe doamna Iuliana de duplicitate.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

3 comentarii la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 decembrie 2013, de la ora 17.00 – partea a doua”

  1. 3
    tina Says:

    de ce vrei sa-l jignesti pe gabi spunandu-i bulibasa ,nu cumva esti rasista… si cristina este de etnie roma,dar tu vezi bine ca nu este nici o diferenta intre unii si altii aceasta dif o vedeti numai voi care din multa invidie si ura nu puteti accepta ca ,atat fetele cat si baietii din aceasta etnie sunt mai frumosi ,mai patimasi stiu sa iubeasca cu adevarat sunt foarte sinceri,si nu sunt cu doua fete,adica perversi.

  2. 2
    Ana Bratu, Says:

    Iuliana si Traian sunt insuportabili,vorbesc amandoi odata ,iar Iuliana minte cu nerusinare. De ce nu dati materialul cand Traian ii spune Corinei sa-si bafe capul in wc si sa traga apa ,apoi o scuipa. ? Plangacioasa ,cand e in incurcatura boceste si tipa. Cea mai falsa si penibila femeie. Andrei ,sufera de mania persecutiei,crede ca toti sunt impotriva lui si se amesteca in toate discutiile.Alin e intro pasa proasta si abereaza cu aliantele. Diana e rautacioasa si cu gura mare tot timpul. Ceilalti sunt ok. Imi place de Ray si Tina .Grig si Mariana ,Laur si Marianita ,Oana ,Ioana ,Gina .

  3. 1
    mary Says:

    Bulibasa Gaby a dorit sa iasa in evidenta ca el este mai sus decat toti. Se vede ca are ranchiuna pe Andrei si Cristina si din vorba in vorba a reiesit ca s-a facut pariu si ca nu va dura prea mult cuplul Andrei-Cristina ,dar binenteles ca sa inselat si de data aceasta.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free