Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 noiembrie 2013, de la ora 12.00


mirela-emisiune-18-noi-2013-ora-12

Iata un mic rezumat al emisiunii:

La Finala Saptamanii de sambata trei concurenti au spus adio competitiei matrimoniale: Iulia, Claudia si Gabi. In urma plecarii din casa, totii concurentii au plans pentru cei care au parasit competitia.

Claudia a spus ca il asteapta afara pe Sorin.

Iulia a spus ca iesind din casa, a observat ca telespectatorii au perceput gresit grupul Pitzi si si-au dorit destramarea lui.

Iulia: “Ii felicit pe Alin si doamna Daniela pentru ca au stiut pe langa cine sa stea ca sa fie votati!”

Gabi a venit cu cadouri pentru concurenti. El le-a adus acestora cateva icoane.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

2 comentarii la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 noiembrie 2013, de la ora 12.00”

  1. 2
    ica.cris Says:

    Daca iubesti cu adevarat asa cum sustine Claudia, intr-o relatie nu este loc de orgolii.Cei de afara i-a dat o lectie si din asta ar trebui sa invete si celelalte cupluri.Pline de venin au fost amindoua,si Claudia si Diana.Sa nu uitam cum s-au purtat cu Oana, care este o fata deosebita si cu un suflet mare.Este o fata sincera, dar sinceritatea ei le-a facut pe cele doua sa o denigreze.Rusine.

  2. 1
    georgia negut Says:

    ciao. Iulia si Claudia au venit in emisiune pline de venin asa cum au fost de cind au intrat in casa, .Imi pare rau de Sorin, ca sa indragostit de Claudia, dar ea ii da sperante, acum ca nu mai e in casa dar cind vor fi afara nu vor fi impreuna .Claudia, nu stie ce vrea, nu e o persoana pe care te poti baza.SORIN cauta fericirea aici .giorgia din ploiesti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free