Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 noiembrie 2013, de la ora 20.30


mirela-gala-12-noiembrie

In aceasta seara am avut parte de o Gala plina de evenimente absolut imprevizibile si momente “devastatoare”! Concurentii vor avea parte de o noua viata, intr-o noua casa total schimbata. Tot in aceasta seara, o parte din finalistii editiei a II-a Mireasa pentru fiul meu au fost prezenti in platoul emisiunii.

Promo al Galei, aici!

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Concurentii au avut parte de o surpriza. Casa lor s-a demolat si vor avea parte de o casa noua, mult mai incapatoare. Pe langa o casa noua, concurentii vor avea parte si de alte schimbari, dar nu toti le vor face fata. Mamele si fete au mari asteptari de la noua viata care le asteapta.

Nu doar mamele si fetele au avut parte de demolarea casei, caci si baietii au trait aceasta experienta. Ei s-au bucurat de distrugerea casei impreuna cu muncitorii.

Concurentii i-au indemnat pe telespectatori sa-i voteze. Gabi a fost singurul care nu si-a dorit sa mai fie votat. De asemenea, George a spus ca daca nu se va impaca cu Edit, va dori si el sa plece din competitie. Edit si-a exprimat vehement dorinta de a nu se mai impaca cu George.

Mirela a facut un anunt important! Portile “Mireasa pentru fiul meu” se deschid vineri pentru toata lumea. Oricine doreste sa vina in vizita (ca la muzeu), va putea lua cu el un lucru.

Vineri, 15 noiembrie 2013, Muzeul Casa “Mireasa pentru fiul meu” isi va deschide portile pentru oricine doreste sa-l viziteze. Intrarea este libera.

Fostii concurenti vin pentru a pasi pentru ultima data pragul Casei “Mireasa pentru fiul meu”!

Cornelia a fost prima care a pasit in platoul emisiunii. Ea a dorit sa ia un tablou din vechea casa.  Cornelia a retrait cu nostalgie momentele pe care le-a petrecut timp de un an in casa Mireasa pentru fiul meu. Fosta concurenta i-a indemnat pe actualii concurenti sa faca putina curatenie in casa.

cornelia-mpfm2

Ea a primit un buchet de flori de la prietenele ei mafioate. Cornelia a spus in editia actuala il  place pe Raymond, iar de la fete pe Corina, Oana, etc.

Doamna Elena, mama lui Razvan, din editia trecuta, a pasit in platoul emisiunii. Ea a intrat pentru ultima oara, cu mare nostalgie, in casa Mireasa pentru fiul meu.

elena-mama-lui-razvan-mpfm2

Doamna Elena a dorit sa ia acasa bicicleta de fitness, dar nu a gasit-o. Ea a luat totusi ceasul casei. Sfaturile pentru concurenti au fost sa se distreze si sa se inteleaga ca fratii. Doamna Elena a spus ca nu are preferati in casa, placandu-i pe toti, in egala masura.

Castigatorii editiei a II-a Mireasa pentru fiul meu, Lorena si George, impreuna cu doamna Cristina au pasit si ei in platoul emisiunii. Au avut si ei sansa de a vedea pentru ultima oara casa Mireasa pentru fiul meu. Acestia si-au reamintit lucrurile intamplate in competitie. Fostii concurenti au luat acasa un lampadar, dar si cheia casei.

cristina-lorena-george

Lorena si George se bucura pentru faptul ca Andrei si-a gasit fericit. Ei ii lasa pentru baieti pentru ca sunt foarte uniti. Lorena le place pe Marianita, pe Andreea, etc.

lorena-george
Alin, Andreea si doamna Luminita au venit si ei in platoul emisiunii. Alin si Andreea au rememorat lucurile pe care le-au trait in casa Mireasa pentru fiul meu. Alin a luat ceasul din casa baietilor.

mirela-andreea-alin-doamna-luminita

Lorena si George nu au ramas in relatii bune cu Alin, Andreea si Cornelia.

Fostii concurenti au anuntat ca Florentina este in Austria alaturi de Flavius, admiratorul care ii scria in competitie.

Cristina, Cosmin si doamna Emilia au venit si ei in platoul emisiunii. Fostii concurenti au rememorat cu nostalgie cele petrecute in casa Mireasa pentru fiul meu.

cosmin-cristina

Ei au primit un buchet de flori de la sustinatori. Cristina i-a sfatuit pe concurenti sa fie tari, sa lupte pentru ceea ce-si doresc si sa nu-si mai ceara eliminarea din competitie.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Galerie foto cu imagini din Gala veti gasi aici

By Raluca

4 comentarii la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 12 noiembrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 4
    floryyy Says:

    ANDREEA & ALIN cu d-na LUMINITA va pupam si va multumesc f f f f mult ca-i sustineti pe CORINUTA & TRAIAN , ma bucur f f f mult ca insfarsit ati vanit in emisiune sa va mai vedem , ne-a fost dor sa va vedem eram proape sigura ca o ssustineti pe frumoasa CORINUTA implicit pe TRAIAN , ptr ca din cate mi-amintesc si ALIN a avut o parte din copilariea lipsa tatalui , nu stiu sigur cati ani a lipsit tatal din copilaria lui ALIN insa stiu ca d-na LUMINITA a reusit cu mare mandrie si multa dragoste sa-l creasca p pe ALIN ,sa-i fie si mama si tata (( nu stiu de cand a revenit tatal alaturi de ALIN si d-na LUMINITA , dar stiu ca de cand a revanit alaturi de ei sunt f f fericiti toti trei , iar acum o au alaturi pe FUMOASA ANDREEA si ca si CORINUTA ,

    )

    Am vrut sa fac o asemanare intre situatia grea din copilariea lui ALIN si FRUMOASA CORINUTA , iar mamele ambilor copii , atat d-na LUMINITA , CAT SI MAMA CORINUTEI , au stiut sa treca greutatile vieti cu mandrie ,cu fruntea sus , chiar cu pretul suferintei lor fara sa se victimizeze si i-au crescut atat de frumos copiii ca-s mandre de copii lor … IL rog pe ALIN si d-na LUMINITA sa ma scuze ptr ca stiu ca nu le place sa-si aminteasca de acele timpuri care i-au afectat , dar este important ca acum sunt fericiti cu totii … Din pacate frumoasa CORINUTA nu a avut acel noroc ca tatal ei sa revina …. PS; De aceea persoanele care trec prin unele greutati raman introvertite , se destainuie mai greu , ar vrea sa sterga tot ce a fost urat in viata lor dar nu pre se poate ….

  2. 3
    floryyy Says:

    ory Pop ANDREEA & ALIN cu d-na LUMINITA va pupam si va multumesc f f f f mult ca-i sustineti pe CORINUTA & TRAIAN , ma bucur f f f mult ca insfarsit ati vanit in emisiune sa va mai vedem , ne-a fost dor sa va vedem eram proape sigura ca o ssustineti pe frumoasa CORINUTA implicit pe TRAIAN , ptr ca din cate mi-amintesc si ALIN a avut o parte din copilariea lipsa tatalui , nu stiu sigur cati ani a lipsit tatal din copilaria lui ALIN insa stiu ca d-na LUMINITA a reusit cu mare mandrie si multa dragoste sa-l creasca p pe ALIN ,sa-i fie si mama si tata (( nu stiu de cand a revenit tatal alaturi de ALIN si d-na LUMINITA , dar stiu ca de cand a revanit alaturi de ei sunt f f fericiti toti trei , iar acum o au alaturi pe FUMOASA ANDREEA si ca si CORINUTA ,
    acum 16 minute · Îmi place

    Flory Pop scuze nu am terminat mesajul din greala l-ampostat

    ))
    acum 14 minute · Îmi place

    Flory Pop Am vrut sa fac o asemanare intre situatia grea din copilariea lui ALIN si FRUMOASA CORINUTA , iar mamele ambilor copii , atat d-na LUMINITA , CAT SI MAMA CORINUTEI , au stiut sa treca greutatile vieti cu mandrie ,cu fruntea sus , chiar cu pretul suferintei lor fara sa se victimizeze si i-au crescut atat de frumos copiii ca-s mandre de copii lor … IL rog pe ALIN si d-na LUMINITA sa ma scuze ptr ca stiu ca nu le place sa-si aminteasca de acele timpuri care i-au afectat , dar este important ca acum sunt fericiti cu totii … Din pacate frumoasa CORINUTA nu a avut acel noroc ca tatal ei sa revina …. PS; De aceea persoanele care trec prin unele greutati raman introvertite , se destainuie mai greu , ar vrea sa sterga tot ce a fost urat in viata lor dar nu pre se poate ….

  3. 2
    Admin Says:

    Nu a fost actualizata intrebarea, dar acum s-a rezolvat! ;)

  4. 1
    silvia Says:

    de ce la votare- cuplul preferat nu este si Andrei cu Cristina?sau nu fac parte din sezonul acesta?….

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free