Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 noiembrie 2013, de la ora 14.00


mirela-emisiune-12-noi-2013-ora-14

Iata un mic rezumat al emisiunii:

Concurentii au primit flori si mesaje de la admiratori. Robert si Diana, Traian si Corina, Andrei si Cristina, Grigore si Mariana au fost cei care au primit atentii.

Primul material a fost cu petrecerea data de ziua lui Gabi.

Diana si Robert au discutat despre ce intentii au ambii in privinta relatiei lor. Cei doi vor sa fie impreuna in competitie, dar sa nu formeze un cuplu oficial.

Alin si Iulia au discutat despre intentiile lor. Baietii l-au tachinat pe Alin in privinta faptului ca a avut mai multe tentative de a forma un cuplu in competitie.

Doamna Alexandrina, mama Iuliei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si da cu parerea despre cele intamplate in competitie. Ea a spus ca fiica ei s-a grabit in privinta lui Alin si a spus ca l-a placut. Interventia mamei sale a emotionat-o foarte mult pe Iulia.

Aceasta este de parere ca Alin s-a lasat influentat de baieti, in privinta Iuliei.

Edit si George nu mai au nicio sansa de impacare din spusele lui Edit. Aceasta s-a suparat pe George, pentru ca acesta i-a jignit familia.

Dezbateri legate de dezordinea din casa baietilor. Raymond l-a acuzat pe Laurentiu ca nu s-a preocupat de curatenie, pana sa vina doamna Maria in casa lor.

Bunica a fost indignata de mizerie pe care a gasit-o in Casa baietilor.

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

By Raluca

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free