Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 noiembrie 2013, de la ora 20.30


mirela-gala-5-noi-2013-ora-20-30

Gala din aceasta seara a fost una foarte incarcata de suspans si de emotii coplesitoare!

Andreea si Claudia au incercat sa se strecoare in camera mamelor si sa sustraga niste bomboane de la doamna Virginia. Acest lucru a deranjat-o pe doamna Maria, care le-a reprosat fetelor ca au trezit mamele si ca nu au participat la curatenie.

doamna-maria

De suparare, bunica si-a facut bagajele, fiind hotarata sa plece din competitie.

Marianita si Constantina au fost deranjate si ele de zgomotul facut de fetele care nu au avut somn.

Traian si Corina intampina probleme in cuplul lor.

corina-traian

Mama Corinei a venit in platou pentru a-si sustine fiica. In interviul acordat, mama concurentei a spus ca il place pe Traian, iar despre doamna Iuliana a spus ca este foarte de treaba.

mama corinei

Mama Corinei a vorbit putin si despre celelalte cupluri si de ceilalti concurenti din emisiune.

Traian si Corina s-au certat in urma scentei de Halloween. Traian a fost deranjat de atitudinea Corinei, iar ea a fost suparata pe anumite afirmatii ale lui.

Traian i-a reprosat Corinei ca nu are incredere in el si ca este mereu suspicioasa.

Mama Corinei este de parere ca Traian nu mai are sentimente pentru Constantina.

Traian si Corina au pus punct relatiei lor. Traian si-a exprimat intentia de a se desparti de Corina, motivand ca aceasta l-a indepartat prin lipsa de incredere.

traian

Florin, fostul concurent de la MPFM2, a trimis o scrisoare catre redactie pentru Corina. El spune ca inainte ca ea sa intre in competitie ei au avut o relatie.

corina-florin

Florin a afirmat ca este atras de Corina, el fiind cel care a inscris-o in competitie. Fostul concurent sustine ca ar fi avut o scurta relatie cu Corina si s-ar fi sarutat inainte ca aceasta sa intre in competitia matrimoniala.

florin

Florin crede ca Traian se joaca cu sentimentele Corinei, iar aceasta se complace in relatia cu el. Fostul concurent este de parere ca Traian sta cu Corina pentru a ramane cat mai mult in competitie.

Andrei contesta venirea lui Florin in platoul emisiunii, spunand ca fostul concurent a venit doar pentru a reintra in competitie. Andrei spune ca Florin ii face rau Corinei prin venirea lui in emisiune.

andrei

Andrei: “Florin a venit doar sa se vada la televizor!”

Tatal lui Traian a intervenit telefonic, in urma celor intamplate in ultimul timp. Acesta i-a spus fiului sau ca singura fata care il va face fericit este Corina.

iuliana-traian

Tatal lui Traian si-a sfatuit fiul sa continue relatia cu Corina si sa incerce sa-si faca un viitor frumos impreuna cu ea. De asemenea, tatal concurentului i-a cerut Corinei, ca daca il iubeste sincer pe Traian sa ii povesteasca tot trecutul ei, iar pe fiul lui sa aiba incredere in ea pentru ca este o fata deosebita, care merita totul.

corina-mpfm3

Sora si prietena Cristinei au venit in platoul emisiunii pentru a o sustine pe Cristina. Cele doua au criticat comportamentul lui Gabi si au sfatuit-o sa formeze un cuplu cu Andrei.

cristina

Roxana este de parere ca Gabi a facut o obsesie pentru sora ei, Cristina.

Andrei a marturisit ca o place pe Cristina si a multumit fanilor ca i-au votat sa iasa in parcul de distractii si sa fie impreuna acolo. El a spus ca urmeaza sa faca un cuplu cu Cristina.

andrei-mpfm3

Gabi a spus ca a renuntat la ideea de a mai lupta pentru Cristina, din momentul in care a rupt poza cu ea si a mai adaugat: “Daca imi va place de o fata, nu voi tine cont de niciun cuplu! “

gabi

Gabi a sperat tot timp ca fosta lui iubita, Cristina, nu va mai forma un cuplu in competitie, dupa despartirea de el. Cu toate acestea, un inceput de poveste de iubire pare a se infiripa intre ea si Andrei.

Cristina este de parere ca Gabi este foarte razbunator. Gabi a spus: “Pentru mine, Cristina e un capitol inchis!”

Ce parere aveti de cele intamplate in Gala?

Daca vreti sa vedeti emisiunea in reluare, urmariti pagina noastra de facebook: http://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Galerie de imagini din Gala, puteti vedea aici

By Raluca

Un comentariu la “Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 5 noiembrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 1
    Aries Says:

    Cuplurile din aceeasi zodie Traian (rac ) Corina ( rac ) Robert ( balanta )cu Diana ( balanta ) si Andrei (taur ) cu Cristina ( taur ) sunt total INCOMPATIBILE ! Se plac de suprafata dar pe interior se resping reciproc Nu sunt cupluri de durata lunga ! GARANTAT !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free