Cristina si Andrei, un nou cuplu la orizont?


Cristina-Andrei

Andrei a recunoscut in Gala de astazi ca a inceput sa o placa pe Cristina inca de la sceneta de Halloween. Concurentul a petrecut in ultimele zile cat mai mult timp impreuna cu ea si spune ca isi doreste chiar o relatie.

Gabi este foarte indignat de apropierea dintre Cristina si Andrei, deoarece el inca mai spera la o impacare cu concurenta. Mai mult si pentru faptul ca ea a marturisit dupa despartirea de el ca nu va mai forma niciun cuplu in competitie.

Cu toate acestea, Cristina isi doreste sa il cunoasca mai bine pe Andrei si chiar este sustinuta in acest sens de catre sora si prietena ei.

Ce parere aveti de incercarea lui Andrei de a forma un cuplu cu Cristina?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Cristina si Andrei, un nou cuplu la orizont?”

  1. 6
    anonim Says:

    andrei nu cantareste mai mult decat cristina……..doi obraznici

  2. 5
    anonim Says:

    cristina cea mai obraznica dintre toti concurentii………..

  3. 4
    Roxana Says:

    Am citit descrierea facuta de catre Cristina…..nu ii place sa gateasca ii place sa fie servita…..nu e rau :-) )))dar nu vad in ea o femeie devotata casatoritei..e frumoasa dar asta nu e de ajuns.Cat despre
    Andre e ca un foc…care uneori ramane fara oxigen….apoi torni benzina si se aprinde….are vorbe frumoase la el :-) .nu se potrivesc… Desi sunt frumosi amandoi…asta e parereaa mea.

  4. 3
    leon Says:

    Sunt doua suflete curate care se fac fericite reciproc. Ma bucur pt Andrei ca pana la urma a inteles ca Adina nu e pt el,sut comvins ca alaturi de Cristina va simti ca traieste cu adevarat.

  5. 2
    flor Says:

    Desi,cuplul meu preferat este Constantina si Ray,il indragesc si pe Andrei si-i urmaresc evolutia in acest concurs cu mult interes. Il felicit pentru alegerea facuta,nu este fals,chiar este fericit,cel putin ochii lui asa spun.De fapt a placut-o de la inceput,dar a mai stat sa se gindeasca si era s-o piarda pe Cristina. Si eu ca, telespectator am placut-o,pentru puritatea sufletului ei. Le doresc sa aiba o relatie frumoasa. Sunt sigura ca Andrei cu experienta lui o va face superfericita.

  6. 1
    aniela Says:

    Inca din primele zile nu mi-a placut de Andrei.Acest baiat pare tot timpul drogat,nu se controleaza in timpul emisiunii si scoate niste sunete de om cu probleme psihice.Dar ptr aceasta emisiune acest gen de oameni atrage publicul,ptr ca publicul vrea sa vada pana unde duce prostia lui Andrei.Cristina este parasuta,o fata specifica barurilor de noapte,oferind placeri celor din jur.Nu o vad niciodata fata de casa.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free