La multi ani, Gabriel MPFM3!


gabriel-mpfm-3

Gabriel, fostul concurent de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 3, a implinit astazi frumoasa varsta de 26 de ani. LA MULTI ANI!

Ce urari aveti pentru Gabriel?

3 comentarii la “La multi ani, Gabriel MPFM3!”

  1. 3
    mary Says:

    Gabriel incearca sa te maturizezi ,gandeste-te cum sa muncesti si sa-ti intretii familia. Incearca si-ti termina fac,intemeiaza-ti o familie ,fa si doi copii ,munceste pentru ei sa iti dai seama cum au muncit parintii tai pentru tine. La multi ani ,baiete si sa te maturizezi.

  2. 2
    crina Says:

    Nu uita tratamentul..lasa net-ul,la munca,respecta pe mama si tatal tau…Cauta un film de dragoste sa vezi cum trebuie sa te porti cu o femeie!Si nu uita tratamentul..!

  3. 1
    Kim Says:

    Mesaj “spart” de Hakeri:
    Mi se spune din nou Veganul, am revenit in mediul meu vegetativ si alcalin…
    Nu mi-a fost usor sa plec din mediul carnivor si acid… reusisem sa ma adaptez… imi era bine, imi dezvoltam in pace personajul meu interior, nu ma deranja nimeni, nu ma durea nimic, nu ma afecta nimic, eram linistit si fericit.
    De aceea sunt dezamagit ca a trebuit sa ies din casa asa de repede. Evident ca totul a fost o minciuna, totul a fost regizat de staff si e clar ca voturile au fost aranjate.
    Am avut milioane de voturi, de la fanii mei reali, fanaticii adevarati, iubitorii de viata dulce si usoara, fara scoala, fara munca, fara reguli, fara obligatii, fara numar…
    Staffule, voi sunteti cei care ati pierdut, dar nici nu stiti ce ati pierdut… Ati frustrat o lume intreaga de prezenta mea binefacatoare, si toate inventiile pe care urma sa le inventez. Ati vazut ca am inventat deja “samponum-perpetum-mobile”, adica samponul care nu se termina niciodata… Ar mai fi urmat apoi “snitelum-perpetum-mobile” sau “snitelul-din-tigaia-goala”, hrana din senin, care nu se termina niciodata… In sfarsit, cea mai tare inventie ar fi fost “sotia-economica”, cuplul pe care l-as fi facut cu fata potrivita pentru mine, adica foarte slaba, care mananca foarte putin. Si multe altele…
    Dar trag nadejde ca de Craciun o sa ma chemati din nou in casa, asa ati facut si la mpfm1, i-ati chemat inapoi pe toti. Va spun de pe acum ca sigur voi accepta propunerea.
    Si inca ceva, sper sa aveti bunul simt ca macar pe 8 Noiembrie de Mihail-si-Gavril sa ma invitati si pe mine, ca precis fanii imi vor trimite si mie cadouri….
    Asa ca, astept sa ma cautati voi…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free