A renuntat Iulia la Alin pentru Traian?


iulia-alin-traian-mpfm3

Alin si Iulia au avut cea mai scurta relatie din istoria competitiei. Desi au dat de inteles ca se plac reciproc, Iulia a hotarat sa rupa “relatia” cu Alin dupa nicio zi impreuna. Motivul? Alin este sub nivelul iubitilor pe care i-a avut ea pana acum.

In ceea ce-l priveste pe Traian, Iulia il considera mult mai apropiat de ceea ce ea cauta. In emisiunea de astazi, de la ora 14.00, Iulia a recunoscut: “Il plac pe Traian!”.

La un moment dat chiar au existat apropieri cu subinteles intre Iulia si Traian. Insasi Corina le-a remarcat: “Am observant o imbratisare cu subinteles, intre Iulia si Traian”

Dupa despartirea de Iulia, Alin a fost de parere ca Traian va incerca sa o cucereasca pe Iulia. Alin crede ca Traian, desi stia ca el o place pe Iulia, a incercat sa-l provoace apropiindu-se de ea.

Iulia a afirmat in emisiunea din aceasta dupa-amiaza: “Vreau un barbat hotarat, care sa ma protejeze“. Se incadreaza oare Traian in aceasta categorie?

In ciuda tuturor celor intamplate, Traian a marturisit ca o place pe Constantina, dar nu va mai forma niciun cuplu in competitie. Ce parere aveti?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “A renuntat Iulia la Alin pentru Traian?”

  1. 4
    Denisa Says:

    :) )))

  2. 3
    adry Says:

    Alin e un baiat cu bun simt merita cv mai bun..Iulia e o pustoaica nu stie ce vrea de la VIATA! de Traian nici nu mai vb mai bn ar iesi afara …

  3. 2
    mary Says:

    Nici nu se potrivesc cei doi. Alin s-a grabit ,nu a recunoscut-o suficient de bine.

  4. 1
    Mihaela Says:

    Iulia = am crezut că este o fată cumințică care așteaptă un băiat pe un stil clasic (să o cucerească) – dar, NU. Sub masca asta și-a urmărit scopul de la început. A căzut într-un mare penibil acceptând un cuplu cu Alin, pentru 1 zi, iar ziua următoare a încercat să se explice bâlbâit, ambigu. Il vrea pe Traian care este un bărbat ,,hotărât,,. Părerea mea este că nu ar trebui să mai fie aleasă, pentru că nimeni nu știe ce oferă.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free