Gala Mireasa pentru fiul meu din 8 octombrie 2013, de la ora 20.30


mirela-gala-mpfm-3-ora-20

Povestea care a impartit tara in doua, declansand reactii in masa pe retelele de socializare va atinge punctul culminant: Andrei si Adina vor sta fata in fata! Adina vine direct din Italia, decisa sa-si recupereze fostul iubit din bratele concurentelor! Insa, fratele lui Andrei va fi si el prezent, in numele familiei care se opune cu vehementa relatiei cu Adina!

adina-andrei

Impotriva acesteia, familia aduce dovezi uluitoare! Vor reusi cei dragi sa o alunge pe Adina din sufletul lui Andrei? Va reusi Adina sa plece asta seara la brat cu fostul ei iubit? Va reusi Denisa sa il faca pe Andrei sa o uite pe Adina?

Sursa: a1.ro

Nu ratati o Gala incendiara!

Iata un mic rezumat al Galei Mireasa pentru fiul meu de astazi, 8 octombrie 2013, de la ora 20.30:

andreea

ramona

Gala de astazi a inceput cu anuntul STOP VOT pentru cele doua fete propuse spre eliminare: Andreea si Ramona. Dupa 5 saptamani de competitie, cele doua concurente au fost votate sa ramana pe mai departe in concurs.

Urmatorul subiect abordat in emisiune a fost despre Traian si doamna Iuliana. Cei doi au facut o cerere catre staff prin care cereau eliminarea lor din concurs.

Lidia, sora lui Traian, a venit direct din Italia pentru a-si sustine mama si fratele. Ea a spus: “Ii rog pe mama si fratele meu sa fie puternici, sinceri si sa nu fie lasi”.

Lidia considera ca interventia tatalui l-a derutat pe Traian. In urma celor intamplate in emisiunea de astazi, de la ora 14.00, cand Traian a afirmat ca o place pe Constantina si a format un cuplu cu Corina din orgoliu, Lidia a tinut sa-i spuna fratelui ei sa spuna lucrurilor pe nume.

traian-lidia-iuliana

Lidia i-a mai spus lui Traian: “Trebuie sa-ti revii…niciodata nu ai fost asa”. Ea a mai adaugat “Nu te-au marginalizat baietii, te-ai marginalizat tu”

Urmatorul subiect aborbat in Gala de astazi a fost cel mai palpitant si cel mai asteptat moment al emisiunii: controversata poveste de dragoste dintre Andrei si fosta lui iubita, Adina.

Pentru inceput s-a dat o inregistrare audio cu mama lui Andrei, care a dorit sa-i spuna fiului ei printr-o scrisoare tot adevarul despre Adina, dar si sa-i dea sfaturi pe mai departe.

vasilica

Mama lui Andrei, a sustinut faptul ca Adina a mintit legat de tot ceea ce a spus. Din declaratiile doamnei Valerica, Adina a mai avut relatii in paralel cu Andrei si are o fetitia de 9 ani, dintr-o relatie anterioara.

Mama lui Andrei a dorit sa-i transmita acestuia ca Denisa este si alegerea ei si l-a sfatuit sa incerce sa o cunoasca mai bine.

Tot in Gala de astazi, fratele si cumnata lui Andrei au dorit sa fie prezenti in platou pentru a-l sustine pe concurent. Cumnata lui Andrei a spus: “Am vazut dovezile impotriva Adinei”.

Sfaturile celor doi au fost ca Andrei sa o uite pe Adina si sa mearga mai departe.

O alta persoana importanta din viata lui Andrei a dorit sa-si spuna punctul de vedere legat de cele intamplate. Elinka, o fost iubita a lui Andrei, de origine ceha, a trimis catre redactia emisiunii o scrisoare de incurajare pentru concurent. In scrisoare, Elinka afirma despre Andrei: “Esti o persoana speciala si perfecta…lasa-te iubit de femeia potrivita, nu de femei ticaloase.”, “Acum cand esti la o emisiune tv, lumea te iubeste”.

Un alt moment al Galei de astazi a fost cel in care s-au prezentat dovezile incrimanatorii pentru Adina – trimise de catre sustinatorii  lui Andrei. Au fost aratate mai multe poze cu ea din club si mesaje catre alti barbati.

Dupa ce a vazut aceste dovezi, Andrei a declarat “Este cea mai mincinoasa si cea mai mare javra…ea este diavolul…nu mai vreau sa aud de Adina”

Echipa Mireasa pentru fiul meu a mers chiar si la Galati pentru a afla mai multe despre povestea cu Adina. Acolo, Andrei – reporterul emisiunii a stat de vorba cu familia si prietenii lui Andrei. Toti l-au sfatuit sa depaseasca acest moment cu Adina. Cumnata lui i-a spus: “O iubire se poate vindeca cu o alta iubire”

Punctul culminant al Galei a fost in momentul cand Adina a trebuit sa-si faca prezenta in platoul emisiunii. Acest lucru nu s-a intamplat, desi a fost asteptata la Aeroport si a confirmat ca va veni. Adina s-a razgandit intre timp sa mai apara, din cauza presiunilor facute de familia lui Andrei asupra ei.

A fost data o inregistrare audio cu Adina in care spunea motivele pentru care a refuzat sa mai vina in emisiune.

In urma tuturor celor intamplate, Andrei a realizat foarte multe si si-a dat seama ca Adina a fost mincinoasa, dar si faptul ca el a fost singurul care a iubit in relatie.

Concluzia lui Andrei a fost: “Vreau sa fiu fericit, iar langa Adina sunt sigur ca nu voi fi fericit niciodata”

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Pentru a afla mai multe din emisiune, urmariti pagina de facebook: https://www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Gala Mireasa pentru fiul meu din 8 octombrie 2013, de la ora 20.30”

  1. 6
    mihaela vanturache Says:

    vreau sa vad gala de marti seara ,nu reusesc sa o gasesc

  2. 5
    DANIELA Says:

    Andrei.esti un barbat puternic cu o inima buna,ofera dragostea ta celei care te merita nu celei care isi bate joc de sentimentele tale!Adina nu se va schimba niciodata,este f geloasa ca te vede imprejmuit de atatea fete frumoase!Nu ceda,si nu uita ca familia si mama ta iti vor doar binele si iti vor fi alaturi in toate momentele vietii tale fie bune sau rele.Sunt singurii care te iubesc cu adevarat,bucur-o pe mama ta acum cand este in viata,fa o sa fie mindra de tine SUCCES !DANIELA BELGIA

  3. 4
    DANIELA Says:

    Andrei.esti un barbat puternic cu o inima buna,ofera dragostea ta celei care te merita nu celei care isi bate joc de sentimentele tale!Adina nu se va schimba niciodata,este f geloasa ca te vede imprejmuit de atatea fete frumoase!Nu ceda,si nu uita ca familia si mama ta iti vor doar binele si iti vor fi alaturi in toate momentele vietii tale fie bune sau rele.Sunt singurii care te iubesc cu adevarat,bucur-o pe mama ta acum cand este in viata,fa o sa fie mindra de tine ,in aziua cand nu o sa mai fie o sa vrei sa dai timpul inapoi dar…deja va fi prea tz.

  4. 3
    DANIELA Says:

    Andrei.esti un barbat puternic cu o inima buna,ofera dragostea ta celei care te merita nu celei care isi bate joc de sentimentele tale!Adina nu se va schimba niciodata,este f geloasa ca te vede imprejmuit de atatea fete frumoase!Nu ceda,si nu uita ca familia si mama ta iti vor doar binele si iti vor fi alaturi in toate momentele vietii tale fie bune sau rele.Sunt singurii care te iubesc cu adevarat,bucur-o pe mama ta acum cand este in viata,fa o sa fie mindra de tine ,in aziua cand nu o sa mai fie o sa vrei sa dai timpul inapoi dar…deja va fi prea tz.

  5. 2
    mame stirbe... Says:

    aere de jmecher la accest Andrei …..plin de el/oare de ce?!!

  6. 1
    bocman daniela Says:

    vreau ca in aceasta seara andrei sa judece cu mintea,nu cu imima…si toti cei din casa care tin la el,sa ii demonstreze asta si sa il faca sa ramana in competitie….fii tare andrei si nu te lasa prada sentimentelor..

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free