Cornelia si Dragos nu s-au casatorit in Marea Finala!


cornelia-dragos-mpfm2-24.08

Cornelia si Dragos au format un cuplu controversat in competitia Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2.

Inca de la inceput Cornelia nu i-a inspirat prea multa incredere lui Dragos, dar cu toate acestea ei au decis sa fie impreuna. De-a lungul competitiei, relatia lor s-a remarcat prin nenumarate urcusuri si coborasuri.

Sustinatorii celor doi au crezut in ei pana la final, dar se pare ca in ultima seara a competitiei, asa cum ne-au obisnuit si pana acum, Cornelia si Dragos, imbracati in mire si mireasa, ne-au facut o surpriza neasteptata.

Cei doi nu au dorit sa se casatoreasca, ba mai mult decat atat Dragos a anuntat ca odata cu Marea Finala va lua sfarsit si relatia dintre ei.

Cornelia a iesit pe locul al treilea in randul finalistilor si a plecat acasa cu suma de 10.000 lei, iar doamna Stefana a plecat cu suma de 20.550 lei, acumulata pe tot parcursul competitiei matrimoniale.

Cum comentati decizia celor doi de a se desparti chiar in Marea Finala?

Articol realizat de Raluca

3 comentarii la “Cornelia si Dragos nu s-au casatorit in Marea Finala!”

  1. 3
    doinitza Says:

    Bravo Dragos ptr cum te-ai comportat cu Cornelia in finala . Cornelia o femeie de cea mai joasa speta . Mi-ar fii rusine sa mai calc in Dragasani dupa cum sa prezentat in aceasta emisiune .

  2. 2
    Cristina Says:

    Dragos de la bun inceput a fost un ¨smecher¨ si nu un barbat adevarat.
    Pentru el conteaza foarte mult ceea ce spune lumea si nu ceea ce spune si simte persoana de langa el.
    Nimeni nu este perfect.Sper ca domnsioara Cornelia sa isi gaseasca un barbat pe placul si inima ei.

  3. 1
    mihaela ionita Says:

    coco a plecat u 10000 conform intelegerii facute de toti inainte de finala . dragos a ramas cu 20000 si ceva . cat despre ruptura …. e cea mai buna alegere a corneliei . dragos le-a zambit stelianei , narcisei , madalinei . urat , foarte urat . asta a facut ca aprecierea pt cornelia sa se amplifice ,iar dispretul pt atitudinea lui dragos sa creasca. de fapt , dragos s-a alaturat celor asemeni lui . cu siguranta dragos va fi asaltat de multe frustrate ,doar si-a facut suficienta reclama . dar nu va fi capabil sa pastreze o femeie langa el , pt sufletul lui .va avea mult timp de-acum incolo doar femei de o noapte. mai mult nu poate , atata timp cat afiseaza un dispret total fata de femeile adevarate . de fapt , se traduce cam asa ,, pisica unde nu ajunge , zice ca pute ,, .cam asa si dragos , pt el au valoare nonvalorile . coco in schimb e triumfatoare . mi-a placut f mult replica data madalinei si stelianei ,, eu sunt aici , voi acolo ,, . cele 2 ridicole au renuntat sa mai strige in microfon niste aberatii si au inteles unde sunt ele si unde e coco . dragos poate face linistit un duo , trio cu cele 2 nonvalori .ma bucur f mult ca nu a ajuns la coco . in rest , drum bun in viata tuturor !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free