Prima zi din Saptamana fanilor Mireasa pentru fiul meu


andrei

In emisiunea de astazi, de la ora 14.00, concurentii au stat fata in fata cu o parte din fanii lor, iar Andrei a tinut locul Mirelei Boureanu Vaida, care se afla intr-o binemeritata vacanta, in afara tarii.

Discutiile dintre concurenti si fani au inceput timid cu intrebari de bun simt, insa pe la jumatatea emisiunii, spiritele au inceput usor-usor sa se incinga, iar fanii au dat frau liber nemultumirilor legate de anumiti concurenti.

Pe tot parcursul acestei saptamani, fanii vor putea in continuare sa se inscrie pentru a putea participa in emisiuni.

Cum vi s-a parut prima zi de emisie cu fani?

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Prima zi din Saptamana fanilor Mireasa pentru fiul meu”

  1. 8
    Adriana Says:

    Fiecare user comentator judeca dupa preferinte!
    Adevarul este la mijloc sau nicaieri !

  2. 7
    anonim Says:

    dupa bani mai mult actualul individ,cu violenta domestica decat fostul…..care nici nu este concurent,ce are sula cu prefectura?,le cam amestecati………….

  3. 6
    alexya Says:

    Doamne !!! Asa ceva nam crezut sa aduca numai fanii Lui Alin si a Andreei, Se vede clar ca se aseama fanii cu concuretii sustinuti,fainii Lorena si George,Cristina si Cosmin sun calmi, obiectivi, calzi ,vor sa aplaneze discutiile si nu judeca Concurentii. Pa cand fanii Andreei si a a lui alin sunt pusi pe rautati, sunt flegmatici, judeca concurentii si vor sa aiba doar ei dreptate.

  4. 5
    bibi Says:

    Cred ca dupa bani nu este Lorena si George…este doamna cu sotul fost puscarias…vor sa castige banii sa deschida un amanet, sau sa dea bani cu camata…cum doreste Andreea! sa le fie rusine …ordinari penali! acum Alin l-a crezut pe Maricel….acum Maricel e credibil….a uitat cum i-a balacarit acesta familia si pe ta-so! Acum hop…Mricel are dreptate! Fomistii astia ipocriti au prostit multa lume…ei cica sunt integrii…au avut curaj sa spuna adevarul despre Lorena….Care adevar? unde sunt dovezile?Dovada domnle…dovada!!

  5. 4
    adri Says:

    Imi place Andrei, dar invitatii nu mi-au placut deloc – nu stiu sa zica decat ” ne plac toti , toti sunt frumosi” asta se voteaza : extensii, gene false si farduri si cat mai multe rochii, ei voteaza in special oamenii mai in varsta frumusetea – vai ce frumosi sunt…. va iubim in loc sa intrebe unde lucreaza ce fac cand ies afara, sa scoata adevarul in fata,

  6. 3
    anonim Says:

    cristina avocata tuturor din oficiu,lorena si george,doi analfabeti…….flamanzi de bani………….RUSINE!!!!!!!!!!!!

  7. 2
    cocolino Says:

    O mare porcarie! Imi place mult Andrei si s-a descurcat grozav! Pup, Andrei! :)

  8. 1
    omi Says:

    cum mi s-a parut? Bataie de joc la adrsa telespectatorilor , 20 de mahalageoaice contra 3 doamne, JIHAD pt cuplul Lorena-George, stil Hotii strigau hotii, etc. De fapt , de ceva vreme va duce emisiunea in carca aceasta fata de 20 de ani cu care faceti NUMAI pacate doar sa neteziti drumul spre podium favoritilor dvs, cuplul dr ceara/statui AA. Pacat, aveti grija ALLAH nu da cu parul.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free