Programul Caravanei Mireasa pentru fiul meu 2013


caravana-mireasa-pentru-fiul-meu-2013

Daca sambata si duminica, fostii si actualii concurenti au facut inscrieri in Bucuresti, mai precis in AFI Cotroceni si in zona Unirii-Universitate, incepand cu saptamana aceasta caravana “Mireasa pentru fiul meu” s-a indreptat spre zona Moldovei si va strabate tara in lung si-n lat pentru a gasi cei mai buni candidati pentru noul sezonul Mireasa pentru fiul meu.

Primul oras in care s-a oprit caravana a fost BOTOSANI! Fostii concurenti au facut inscrieri pe platoul pietonal din Centrul vechi, in Piata 1 Decembrie 1918, langa monument si langa fantana arteziana!

Astazi, intre orele 15:00 – 22:00, caravana se va afla la SUCEAVA, pe platoul pietonal central si in fata primariei!

Miercuri Caravana se va afla la Bacau, urmand ca joi sa poposeasca la Galati, iar vineri la Ploiesti si Buzau.

Sambata si Duminica, fostii concurenti va vor da intalnire la mare, mai precis in statiunea Mamaia (Constanta).

Printre concurentii care vor fi prezenti in Caravana sunt: Florin MPFM2, Liliana MPFM2, Adrian MPFM1, Cristina si Sergiu NPM5, Monica si Ionut MPFM1 si altii.

Voi reveni cu amanunte!

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Programul Caravanei Mireasa pentru fiul meu 2013”

  1. 2
    Admin Says:

    Astazi, intre orele 13:00 – 17:00, caravana se va afla la BUZAU! Aici, fostii concurenti va asteapta la inscrieri pe platoul pietonal central din Piata Unirii si in apropierea primariei!
    Si tot astazi, intre orele 19:00 – 22:00, caravana va fi la PLOIESTI, mai exact in zona pasajului pietonal “Nichita Stanescu”!

  2. 1
    iulia Says:

    foarte gresit exprimat doamna sau domnisoara care a postat traseul caravanei ploiestisi Buzau in acelasi timp? o fi vinery dar macar ora nu specifica cand e la Buzau si cand e la Ploiesti

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free