Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)


banner-saptamana-fanilor-mpfm

Mireasa pentru fiul meu” isi propune sa acorde o atentie deosebita fanilor si doleantelor acestora, de aceea realizatorii reality-show-ului matrimonial in colaborare cu blogul www.mpfm.ralucaneagu.com organizeaza in perioada 15-19 iulie 2013, “Saptamana dedicata fanilor”.

Cei mai loiali fani vor avea sansa de a-si cunoaste personal favoritii si a face parte din emisiunile de la orele 14.00 – 16.00, unde vor putea sa-i sustina si de asemenea, sa-si exprime opiniile si sugestiile cu privire la evolutia competitiei matrimoniale.

Trei dintre participantii la emisiune vor castiga, prin tragere la sorti, cate o tableta!

Daca te consideri fan Mireasa pentru fiul meu si vrei sa participi la emisiune pentru a-ti sustine favoritii, te rugam sa trimiti pe adresa: office@sinevizyon.ro : 1. datele de contact (nume, prenume, numarul de telefon) si 2. numele concurentilor pe care ii sustii sau poti completa cu atentie urmatorul chestionar:

Chestionar “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu” (15-19 iulie 2013)

25 comentarii la “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    adri Says:

    Inca o mincinoasa din Dragasani va pacalit de a ramas in casa o sa vina si ea in direct si o sa spuna cum a spus Narcisa ca nu a dus-o in club si ca are salariul minim……… ati votat niste intretinute pacat de Flori ca a plecat.

  2. 24
    iancu Says:

    as vrea sa l intreb pe andrei care a fost cu lori si maricel dece nu iese pe post sa spuna ce s a intimplat si sa se termine cu toata mascarada asta noi credem ca staful a facut intentionat sa i lase singuri a aranjat cu maricel ca sa o descalifice pe lorena dar nu are sanse ar trbui jucat corect ca si el a fost la mireasa pentru fiul nmeu si era un mutulica acum ce face joaca murdar nu se gindeste ca totii sustinatori loreni au depus suflet in tot si au cheltuit bani sa sustina cuplul lorena george noi credem ca cei din staf i au facut aceasta figura lorene ori numai aveti subiecte si o tine ti langa cu lorena si george

  3. 23
    bibi Says:

    Procesul concurentilor L si G a inceput! nu pot sa cred cata rautate zace in unii oameni! Furia si dusmania se citeste pe chipurile celor trei inocenti Alin Andreea si Luminita! Daca am fi fost in perioada Inchizitiei ar fi ars-o pe Lorena! imi da senzatia unei mari conspiratii care s-a pus la cale in casa, ca sa fie descalificata Lorena cu orice pret! Cei doi , Lorena si George, sunt zilnic umiliti si batjocoriti in direct, parca ar fii inculpati intr-un proces, cu avocatul doamna Cristina si procurorii restul lumii, exceptie C si C! E un show matrimonial, dar lucrurile scapa de sub control! nu mai suport sa vad cum Lorena e umilita in ultimul hal! Fanii Lorenei, va implor, haideti sa facem ceva!sa oprim acest circ mediatic, nu stiu cum dar poate are cineva vreo idee!

  4. 22
    simona.cristina Says:

    te pup si salutari din bv ,ma bucur cand citesc comentariile placute dar cele negative le ignor si cred ca vor vedea adevarul dupa ce se termina concursul.mereu ne spunem parerea dar nu jignim eu nu,dar se vede cine e rau si bun.acum l-g sunt atacati si blamati pt locul1 care il merita si vedem pe materiale adevarul si ei a-a nu se pun in locul lorenei niciodata sa vada cum e ,zic ca se victimizeaza dar ei nu fac la fel.deci nu se vad in oglinda pe ei si dupa sa comenteze. succes l-g si c-c.

  5. 21
    simona.cristina Says:

    OAMENI BUNI SE VEDE CLAR CA VOR SA NU MAI VOTEZE LUMEA CU L-G SI NU STIU CE SA MAI FACA ,ACUM VIN FANII SA ATACE,A-A SI LUMI CEI MAI RAI SE VEDE PE FATA LOR RAUTATEA SI INVIDIA SI COCO CU FLORI LE TINE ISONUL SI BARFESC MEREU CICA ISI SPUN PAREREA DAR PIN DOS IN MATERIALE ASTA FAC MEREU.NU SE PUN IN LOCUL LORENEI SA VADA CUM E,NU ESTE DE VINA CA E SENSIBILA FATA DAR CAND PLANGE ANDREA NU E VICTIMIZARE?sau luminita?ii zice lui dna cristina sa plece ca a venit mai tarziu,cu ce drept?doar toti au drepturi egale,NUconteaza cand intri ci ca esti PLACUT DE PUBLIC SI DE FANII ADEVARATI.acesta e marele atu al nostru,al telespectatorilor.succes si putere l-g si dna cris.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free