Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)


banner-saptamana-fanilor-mpfm

Mireasa pentru fiul meu” isi propune sa acorde o atentie deosebita fanilor si doleantelor acestora, de aceea realizatorii reality-show-ului matrimonial in colaborare cu blogul www.mpfm.ralucaneagu.com organizeaza in perioada 15-19 iulie 2013, “Saptamana dedicata fanilor”.

Cei mai loiali fani vor avea sansa de a-si cunoaste personal favoritii si a face parte din emisiunile de la orele 14.00 – 16.00, unde vor putea sa-i sustina si de asemenea, sa-si exprime opiniile si sugestiile cu privire la evolutia competitiei matrimoniale.

Trei dintre participantii la emisiune vor castiga, prin tragere la sorti, cate o tableta!

Daca te consideri fan Mireasa pentru fiul meu si vrei sa participi la emisiune pentru a-ti sustine favoritii, te rugam sa trimiti pe adresa: office@sinevizyon.ro : 1. datele de contact (nume, prenume, numarul de telefon) si 2. numele concurentilor pe care ii sustii sau poti completa cu atentie urmatorul chestionar:

Chestionar “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu” (15-19 iulie 2013)

25 comentarii la “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    simion costica Says:

    RAZBOIUL STELELOR[IELELOR]

    COMPETITIA VA AJUNTGE
    INTR UN PUNCT CRITIC SE SPUNE
    SI ASPRU SE VOR SFASIA INTRE EI
    CA PENTRU BANI NU SUNT FIDELI

    DE NU AR FACE CIRC PENIBIL
    ACEST LUCRU AR FI POSIBIL?
    EU VA SPUN CA NU SE POATE
    AICI E VRAJEALA NU DREPTATE

    II ATATA SI ZADARA INTR O PARTE
    PE CEI CARE SCAD IN SONDAJE
    SI CARE I PREA SUS IL COBOARA
    CA DOAR E CIRC NU E SCOALA

    SI NOI STAM CU OCHII IN TELEVIZOR
    PARCA NU NE VINE SA CREDEM
    CA SE IMBARLIGA SI NE MINT DE ZOR
    SA NE AMETEASCA CU CE VEDEM

    ASTA I UN RAZBOI AL NERVILOR
    CASTIGA CINE I MAI NESIMTITOR
    IAR CEL CINSTIT SI ONEST
    VA FI RAPID DIN LISTA STERS
    costica simion 13 07 2013

  2. 19
    simion costica Says:

    VAD CA DEJA S AU SESIZAT UNELE PERSOANE CA AM PARASIT UN SITE DAR CINE SUNT EU UN NIMENI SI PENTRU UN NIMENI ATATA TEVATURA NU VREA SA SE SCOTA IN EVIDENTA ALTCEVA DE FAPT DAR DACA SI AICI VOI FI ATACAT IMI VOI LASA MANIERELE UITATE DAR N AS VREA SA SE AJUNGA ACOLO EU NU POT FACE CEVA IMPOTRIVA VOINTEI MELE DACA SUNT STRAMB LASATI MA ASA E TREABA MEA CUM MOR EU AS VREA IN PICIORE DE OI PUTEA OI PUTEA DAR NICIODATA NU VOI FACE CEVA CE E IMPOTRIVA PRINCIPIILOR MELE EU NU DAU NUME ACELASI LUCRU L AS VREA SI DE CEALALTA PARTE [MULTUMESC ANTICIPAT]

  3. 18
    simion costica Says:

    ADRIANA NU STIU DACA LILI VIZITEAZA ACEST SITE ASA CA TE ROG SA I MULTUMESTI IN NUMELE MEU PENTRU IMPARTIALITATEA SA

  4. 17
    simion costica Says:

    DIN MOMENT CE COMENTEZI NU P-OTI SPUNE CA ESTI DREPT CA NUMAI PREFERATII TAI SUNT CEI MAI BUNI IMPARTIALI SUNT CEI CARE PRIVESC DE PE MARGINE CU INDIFERENTA SI NU SE IMPLICA ASA CA SA NU NE ASCUNDEM TOTI CARE COMENTEAZA ARE UNUL SAU MAI MULTI PREFERATIEU ASA CRED BA CHIAR SUNT SIGUR

  5. 16
    aniela Says:

    Luminita impreuna cu copii,A+A,sunt sub orice critica,si-au ascutit rau coltii,sunt Rai in ultimul grad,eu n-am mai vazut atata rautata ca la ei si Florin si bunica-sa.E o baba si ar trbui sa aiba frica lui d-zeu,dar de unde ei calca pe cadavre.Florin l-a adus pe Maricel s-o ponegreasca pe Lorena,ce rusine…..Lorena ,capul sus,noi te sustinem.

  6. 15
    emilia Says:

    Am votat si votez DRAGOS.

  7. 14
    Byby Says:

    chifu claudia mai bine te-ai axa pe a-ti sustine preferatii in loc sa jignesti pe alti.Nu inteleg ce sunt aberatiile pe care le tot scrii.Nu mai jigni si daca vrei sa faci asta macar scrie corect nu cu greseli.

  8. 13
    Byby Says:

    Aceasta idee mi se pare una foarte buna.Pana la urma nu trebuie sa ne suparam daca unii sunt alesi sau nu pentru ca oricum nu putem fi toti.Eu imi doresc,la fel cum fiecare isi doreste,dar trebuie sa asteptam.Va pwp :)

  9. 12
    mary Says:

    Le doresc succes celor care vor participa la emisiune si sa transmita cuplurilor fericire si iubire din partea tuturor fanilor ,in special pentru Cristina-Cosmin,Lorena-George.

  10. 11
    mary Says:

    Imi plac foarte mult Cristina si Cosmin,acum o plac si pe d-na Emilia si o felicit ca a inteles pentru cine este in casa.Sun cel mai frumos si mai linistit cuplu. Ne arata dragostea adevarata. Ei se iubesc si nu sunt pentru bani,sunt doar ei si atat.
    Sunt o fana veche a cestei emisiuni indiferent cum se cheama ea,la inceput am vizionat-o datorita Gabrielei Cristea,dar apoi a devenit un drog si acum fiind pensionara ma uit zilnic,daca pana acum le vedeam in reluare.
    Ca in acest sezon nu au fost atatia concurenti rai voitori,cu ambitii prostesti ,intriganti,reutaciosi,etc,gen Alin si Luminita ,Dragos si Stefana ,Cornelia,Andreea,oameni lipsiti de cele mai elementare reguli de morala. Poza care am vazut-o cu Dragos si Cornelia care mimau sexul nu este de condamnat? masajul facut de Andreea lui Alin cu mana pana sus nu este de condamnat? Dar ei au condamnat-o pe Lorena au adus-o in pragul disperarii,au dorit cu orice pret descalificarea ei ,de ce ? pentru bani.
    Oare Andreea nu are si ea un trecut ? de ce doar Lorena este tocata ,de ce pe Cristina o toaca bucatica cu bucatica? pentru ca sunt votate ,pentru ca au luat locul Andreei ,Corneliei,Florentinei.
    Alin de la bun inceput s-a legat de Lorena ca ii face ochi dulci de parca el ar fi frumosul din satra,s-a legat de George I ,l-a adus la disperare si si-a cerut iesirea baiatul desi nu a meritat,s-a legat de Cristina si Cosmin mai mereu sa scape de doua pitre tari,s-a legat de Rzvan si acum se leaga de George ,ce crede baiatsul asta ca noi de afar nu vedem?

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free