Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)


banner-saptamana-fanilor-mpfm

Mireasa pentru fiul meu” isi propune sa acorde o atentie deosebita fanilor si doleantelor acestora, de aceea realizatorii reality-show-ului matrimonial in colaborare cu blogul www.mpfm.ralucaneagu.com organizeaza in perioada 15-19 iulie 2013, “Saptamana dedicata fanilor”.

Cei mai loiali fani vor avea sansa de a-si cunoaste personal favoritii si a face parte din emisiunile de la orele 14.00 – 16.00, unde vor putea sa-i sustina si de asemenea, sa-si exprime opiniile si sugestiile cu privire la evolutia competitiei matrimoniale.

Trei dintre participantii la emisiune vor castiga, prin tragere la sorti, cate o tableta!

Daca te consideri fan Mireasa pentru fiul meu si vrei sa participi la emisiune pentru a-ti sustine favoritii, te rugam sa trimiti pe adresa: office@sinevizyon.ro : 1. datele de contact (nume, prenume, numarul de telefon) si 2. numele concurentilor pe care ii sustii sau poti completa cu atentie urmatorul chestionar:

Chestionar “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu” (15-19 iulie 2013)

25 comentarii la “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Adriana Says:

    Multumesc frumos pentru invitatie, poate in anii care vin!

  2. 9
    chifu claudia Says:

    buna dimineata tuturor . cd ce inseamna tot ce faceti voi ? datorita antenei play se vede totul si cand spun tot ma refer la toate prostiile pe care voi le aratati si le imitati . ce toti telespectatori sunt prosti fraieri sa nu vada ca voi 2 imitati s*xsul ? mai aveti sa va dezbracati si sa treceti la fapte. aa ce faceti mai acuzati ca sa incalcat regula 25 da chiar voi o incalcati n vazul tuturor cu mana ca andreea are o profesoara ffff buna n prietena ei care arata diverse pozitii sa va fie rusine. lg important este sa fiti sinceri cu voi si tot ce faceti sa faceti pt voi si multumesc ca sunteti alaturi de pitici.flori nu stiu ce vrei de fapt n concursul asta. razvan nu ti uita amicul din competitie . piticii mei dragi cosmin cristina si d-na emilia prefer povestea voastra de viata si iubire va sustin pe toti 3 in egala masura pling si rad cu voi. fiti voi uniti curaj multa bafta n concurs dumnezeu sa va calauzeasca pasii si mintea doar spre fapte si vorbe bune si nu dati dusmanului satisfactie, sustinerea mea neconditionata non stop o aveti piticii mei ca asa simt sa va fiu alaturi . iar pt producatorii acestui concurs fiti mai atenti la tot ce misca n casa mpfm si luati masuri drastice in ce ii privesc pe cei care incalca regulamentul si mai ales pe cei care nu au cei 7 ani si bunul simt nu suntem obligati daca avem favoriti sa ne uitam si la ceilalti care fac prosti peste prosti si nimeni nu le spune nimic daca cu vb buna nu inteleg treceti la descalificare.

  3. 8
    Prodigy46 Says:

    Si inca ceva. De unde stiti voi care sunt cei mai loiali fani? Eu de exemplu comentam cu pagina personala de facebook sustinand pe cineva pt ca apoi prietenii mei din lista sa fie injurati in numele meu(cineva a copiat poza de profil si numele si a creat o clona). Deci cum alegeti cei mai loiali fani?

  4. 7
    Prodigy46 Says:

    Nu inteleg de ce sunt lasati sa tolaneasca zi de zi dand un exemplu negativ,de ce unii nu vor sa raspunda atunci cand sunt intrebati,de ce sunt permise anumite acuze fara a putea dovedi aceste acuze si de ce emisiunea nu este mai interactiva?

  5. 6
    Ana Bratu, Says:

    E adevarat ca editia asta este un circ , cu personaje de proasta calitate ,cu organizatori carora le place cearta ,scandalul,barfa si asta promoveaza : vulgaritatea,falsitatea,dusmania ,tot ce e urat. Mai mult de atat se vede clar ca ii protejaza si ii prefera pe Alin,Andreea si Luminita. Alin isi arata acum adevarata fata si tupeul .Acestia sunt acolo numai pt.bani si acum se vede ca vor calca pe cadavre ca sa castige.Pe fata lui si a Luminitei se vede numai ura,iar Andreea a dovedit cat este de materialista.

  6. 5
    Admin Says:

    Multumesc, Simona Cristina!

  7. 4
    simona.cristina Says:

    TE IUBIM SI NE BUCURAM CA ASA AFLAM MULTE COMENTARII SI NE BUCURAM,TE PUP DIN BV

  8. 3
    ELENA Says:

    Emisiunea este una educativa,este benefica ptr.tineret chiar daca nu se casatoresc!Emisiuna aceasta a legat prietenii si noi cu noi!Iar tu,Raluca esti o minunata ptr.ca esti puntea de legatura dintre noi si cei din casa!!Eu iti multumesc cu sau fara tableta!

  9. 2
    anana Says:

    RALUCA ,sunt o fana inraita acestui SHOW care mi-a mancat toti nervii cu unele nedreptati ce se petrec acolo ,dar inca de la npm1 sunt fan si nu pot sa nu ma uit ,a devenit un drog ptr. mine ,dar taxez dur minciuna si nedreptatea care se intampla acum in acest show
    cele mai frumoase editii au fost npm1-3 ,apoi au inceput cu circ mai mic si acum s-a extins circul,ca da bine la romani :D doar au luat premiul intai ,nu :?:

  10. 1
    anana Says:

    buna dimineata !
    RALUCA mea draga ,mi-ar fi placut sa ma revad cu personajele din mpfm ,dar cum locuiesc la o distanta marisoara ,cu regret ,imi pare rau ,poate castigam si eu o tableta :D

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free