Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)


banner-saptamana-fanilor-mpfm

Mireasa pentru fiul meu” isi propune sa acorde o atentie deosebita fanilor si doleantelor acestora, de aceea realizatorii reality-show-ului matrimonial in colaborare cu blogul www.mpfm.ralucaneagu.com organizeaza in perioada 15-19 iulie 2013, “Saptamana dedicata fanilor”.

Cei mai loiali fani vor avea sansa de a-si cunoaste personal favoritii si a face parte din emisiunile de la orele 14.00 – 16.00, unde vor putea sa-i sustina si de asemenea, sa-si exprime opiniile si sugestiile cu privire la evolutia competitiei matrimoniale.

Trei dintre participantii la emisiune vor castiga, prin tragere la sorti, cate o tableta!

Daca te consideri fan Mireasa pentru fiul meu si vrei sa participi la emisiune pentru a-ti sustine favoritii, te rugam sa trimiti pe adresa: office@sinevizyon.ro : 1. datele de contact (nume, prenume, numarul de telefon) si 2. numele concurentilor pe care ii sustii sau poti completa cu atentie urmatorul chestionar:

Chestionar “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu” (15-19 iulie 2013)

25 comentarii la “Saptamana dedicata fanilor Mireasa pentru fiul meu (15 – 19 iulie 2013)”

  1. 1
    anana Says:

    buna dimineata !
    RALUCA mea draga ,mi-ar fi placut sa ma revad cu personajele din mpfm ,dar cum locuiesc la o distanta marisoara ,cu regret ,imi pare rau ,poate castigam si eu o tableta :D

  2. 2
    anana Says:

    RALUCA ,sunt o fana inraita acestui SHOW care mi-a mancat toti nervii cu unele nedreptati ce se petrec acolo ,dar inca de la npm1 sunt fan si nu pot sa nu ma uit ,a devenit un drog ptr. mine ,dar taxez dur minciuna si nedreptatea care se intampla acum in acest show
    cele mai frumoase editii au fost npm1-3 ,apoi au inceput cu circ mai mic si acum s-a extins circul,ca da bine la romani :D doar au luat premiul intai ,nu :?:

  3. 3
    ELENA Says:

    Emisiunea este una educativa,este benefica ptr.tineret chiar daca nu se casatoresc!Emisiuna aceasta a legat prietenii si noi cu noi!Iar tu,Raluca esti o minunata ptr.ca esti puntea de legatura dintre noi si cei din casa!!Eu iti multumesc cu sau fara tableta!

  4. 4
    simona.cristina Says:

    TE IUBIM SI NE BUCURAM CA ASA AFLAM MULTE COMENTARII SI NE BUCURAM,TE PUP DIN BV

  5. 5
    Admin Says:

    Multumesc, Simona Cristina!

  6. 6
    Ana Bratu, Says:

    E adevarat ca editia asta este un circ , cu personaje de proasta calitate ,cu organizatori carora le place cearta ,scandalul,barfa si asta promoveaza : vulgaritatea,falsitatea,dusmania ,tot ce e urat. Mai mult de atat se vede clar ca ii protejaza si ii prefera pe Alin,Andreea si Luminita. Alin isi arata acum adevarata fata si tupeul .Acestia sunt acolo numai pt.bani si acum se vede ca vor calca pe cadavre ca sa castige.Pe fata lui si a Luminitei se vede numai ura,iar Andreea a dovedit cat este de materialista.

  7. 7
    Prodigy46 Says:

    Nu inteleg de ce sunt lasati sa tolaneasca zi de zi dand un exemplu negativ,de ce unii nu vor sa raspunda atunci cand sunt intrebati,de ce sunt permise anumite acuze fara a putea dovedi aceste acuze si de ce emisiunea nu este mai interactiva?

  8. 8
    Prodigy46 Says:

    Si inca ceva. De unde stiti voi care sunt cei mai loiali fani? Eu de exemplu comentam cu pagina personala de facebook sustinand pe cineva pt ca apoi prietenii mei din lista sa fie injurati in numele meu(cineva a copiat poza de profil si numele si a creat o clona). Deci cum alegeti cei mai loiali fani?

  9. 9
    chifu claudia Says:

    buna dimineata tuturor . cd ce inseamna tot ce faceti voi ? datorita antenei play se vede totul si cand spun tot ma refer la toate prostiile pe care voi le aratati si le imitati . ce toti telespectatori sunt prosti fraieri sa nu vada ca voi 2 imitati s*xsul ? mai aveti sa va dezbracati si sa treceti la fapte. aa ce faceti mai acuzati ca sa incalcat regula 25 da chiar voi o incalcati n vazul tuturor cu mana ca andreea are o profesoara ffff buna n prietena ei care arata diverse pozitii sa va fie rusine. lg important este sa fiti sinceri cu voi si tot ce faceti sa faceti pt voi si multumesc ca sunteti alaturi de pitici.flori nu stiu ce vrei de fapt n concursul asta. razvan nu ti uita amicul din competitie . piticii mei dragi cosmin cristina si d-na emilia prefer povestea voastra de viata si iubire va sustin pe toti 3 in egala masura pling si rad cu voi. fiti voi uniti curaj multa bafta n concurs dumnezeu sa va calauzeasca pasii si mintea doar spre fapte si vorbe bune si nu dati dusmanului satisfactie, sustinerea mea neconditionata non stop o aveti piticii mei ca asa simt sa va fiu alaturi . iar pt producatorii acestui concurs fiti mai atenti la tot ce misca n casa mpfm si luati masuri drastice in ce ii privesc pe cei care incalca regulamentul si mai ales pe cei care nu au cei 7 ani si bunul simt nu suntem obligati daca avem favoriti sa ne uitam si la ceilalti care fac prosti peste prosti si nimeni nu le spune nimic daca cu vb buna nu inteleg treceti la descalificare.

  10. 10
    Adriana Says:

    Multumesc frumos pentru invitatie, poate in anii care vin!

  11. 11
    mary Says:

    Imi plac foarte mult Cristina si Cosmin,acum o plac si pe d-na Emilia si o felicit ca a inteles pentru cine este in casa.Sun cel mai frumos si mai linistit cuplu. Ne arata dragostea adevarata. Ei se iubesc si nu sunt pentru bani,sunt doar ei si atat.
    Sunt o fana veche a cestei emisiuni indiferent cum se cheama ea,la inceput am vizionat-o datorita Gabrielei Cristea,dar apoi a devenit un drog si acum fiind pensionara ma uit zilnic,daca pana acum le vedeam in reluare.
    Ca in acest sezon nu au fost atatia concurenti rai voitori,cu ambitii prostesti ,intriganti,reutaciosi,etc,gen Alin si Luminita ,Dragos si Stefana ,Cornelia,Andreea,oameni lipsiti de cele mai elementare reguli de morala. Poza care am vazut-o cu Dragos si Cornelia care mimau sexul nu este de condamnat? masajul facut de Andreea lui Alin cu mana pana sus nu este de condamnat? Dar ei au condamnat-o pe Lorena au adus-o in pragul disperarii,au dorit cu orice pret descalificarea ei ,de ce ? pentru bani.
    Oare Andreea nu are si ea un trecut ? de ce doar Lorena este tocata ,de ce pe Cristina o toaca bucatica cu bucatica? pentru ca sunt votate ,pentru ca au luat locul Andreei ,Corneliei,Florentinei.
    Alin de la bun inceput s-a legat de Lorena ca ii face ochi dulci de parca el ar fi frumosul din satra,s-a legat de George I ,l-a adus la disperare si si-a cerut iesirea baiatul desi nu a meritat,s-a legat de Cristina si Cosmin mai mereu sa scape de doua pitre tari,s-a legat de Rzvan si acum se leaga de George ,ce crede baiatsul asta ca noi de afar nu vedem?

  12. 12
    mary Says:

    Le doresc succes celor care vor participa la emisiune si sa transmita cuplurilor fericire si iubire din partea tuturor fanilor ,in special pentru Cristina-Cosmin,Lorena-George.

  13. 13
    Byby Says:

    Aceasta idee mi se pare una foarte buna.Pana la urma nu trebuie sa ne suparam daca unii sunt alesi sau nu pentru ca oricum nu putem fi toti.Eu imi doresc,la fel cum fiecare isi doreste,dar trebuie sa asteptam.Va pwp :)

  14. 14
    Byby Says:

    chifu claudia mai bine te-ai axa pe a-ti sustine preferatii in loc sa jignesti pe alti.Nu inteleg ce sunt aberatiile pe care le tot scrii.Nu mai jigni si daca vrei sa faci asta macar scrie corect nu cu greseli.

  15. 15
    emilia Says:

    Am votat si votez DRAGOS.

  16. 16
    aniela Says:

    Luminita impreuna cu copii,A+A,sunt sub orice critica,si-au ascutit rau coltii,sunt Rai in ultimul grad,eu n-am mai vazut atata rautata ca la ei si Florin si bunica-sa.E o baba si ar trbui sa aiba frica lui d-zeu,dar de unde ei calca pe cadavre.Florin l-a adus pe Maricel s-o ponegreasca pe Lorena,ce rusine…..Lorena ,capul sus,noi te sustinem.

  17. 17
    simion costica Says:

    DIN MOMENT CE COMENTEZI NU P-OTI SPUNE CA ESTI DREPT CA NUMAI PREFERATII TAI SUNT CEI MAI BUNI IMPARTIALI SUNT CEI CARE PRIVESC DE PE MARGINE CU INDIFERENTA SI NU SE IMPLICA ASA CA SA NU NE ASCUNDEM TOTI CARE COMENTEAZA ARE UNUL SAU MAI MULTI PREFERATIEU ASA CRED BA CHIAR SUNT SIGUR

  18. 18
    simion costica Says:

    ADRIANA NU STIU DACA LILI VIZITEAZA ACEST SITE ASA CA TE ROG SA I MULTUMESTI IN NUMELE MEU PENTRU IMPARTIALITATEA SA

  19. 19
    simion costica Says:

    VAD CA DEJA S AU SESIZAT UNELE PERSOANE CA AM PARASIT UN SITE DAR CINE SUNT EU UN NIMENI SI PENTRU UN NIMENI ATATA TEVATURA NU VREA SA SE SCOTA IN EVIDENTA ALTCEVA DE FAPT DAR DACA SI AICI VOI FI ATACAT IMI VOI LASA MANIERELE UITATE DAR N AS VREA SA SE AJUNGA ACOLO EU NU POT FACE CEVA IMPOTRIVA VOINTEI MELE DACA SUNT STRAMB LASATI MA ASA E TREABA MEA CUM MOR EU AS VREA IN PICIORE DE OI PUTEA OI PUTEA DAR NICIODATA NU VOI FACE CEVA CE E IMPOTRIVA PRINCIPIILOR MELE EU NU DAU NUME ACELASI LUCRU L AS VREA SI DE CEALALTA PARTE [MULTUMESC ANTICIPAT]

  20. 20
    simion costica Says:

    RAZBOIUL STELELOR[IELELOR]

    COMPETITIA VA AJUNTGE
    INTR UN PUNCT CRITIC SE SPUNE
    SI ASPRU SE VOR SFASIA INTRE EI
    CA PENTRU BANI NU SUNT FIDELI

    DE NU AR FACE CIRC PENIBIL
    ACEST LUCRU AR FI POSIBIL?
    EU VA SPUN CA NU SE POATE
    AICI E VRAJEALA NU DREPTATE

    II ATATA SI ZADARA INTR O PARTE
    PE CEI CARE SCAD IN SONDAJE
    SI CARE I PREA SUS IL COBOARA
    CA DOAR E CIRC NU E SCOALA

    SI NOI STAM CU OCHII IN TELEVIZOR
    PARCA NU NE VINE SA CREDEM
    CA SE IMBARLIGA SI NE MINT DE ZOR
    SA NE AMETEASCA CU CE VEDEM

    ASTA I UN RAZBOI AL NERVILOR
    CASTIGA CINE I MAI NESIMTITOR
    IAR CEL CINSTIT SI ONEST
    VA FI RAPID DIN LISTA STERS
    costica simion 13 07 2013

  21. 21
    simona.cristina Says:

    OAMENI BUNI SE VEDE CLAR CA VOR SA NU MAI VOTEZE LUMEA CU L-G SI NU STIU CE SA MAI FACA ,ACUM VIN FANII SA ATACE,A-A SI LUMI CEI MAI RAI SE VEDE PE FATA LOR RAUTATEA SI INVIDIA SI COCO CU FLORI LE TINE ISONUL SI BARFESC MEREU CICA ISI SPUN PAREREA DAR PIN DOS IN MATERIALE ASTA FAC MEREU.NU SE PUN IN LOCUL LORENEI SA VADA CUM E,NU ESTE DE VINA CA E SENSIBILA FATA DAR CAND PLANGE ANDREA NU E VICTIMIZARE?sau luminita?ii zice lui dna cristina sa plece ca a venit mai tarziu,cu ce drept?doar toti au drepturi egale,NUconteaza cand intri ci ca esti PLACUT DE PUBLIC SI DE FANII ADEVARATI.acesta e marele atu al nostru,al telespectatorilor.succes si putere l-g si dna cris.

  22. 22
    simona.cristina Says:

    te pup si salutari din bv ,ma bucur cand citesc comentariile placute dar cele negative le ignor si cred ca vor vedea adevarul dupa ce se termina concursul.mereu ne spunem parerea dar nu jignim eu nu,dar se vede cine e rau si bun.acum l-g sunt atacati si blamati pt locul1 care il merita si vedem pe materiale adevarul si ei a-a nu se pun in locul lorenei niciodata sa vada cum e ,zic ca se victimizeaza dar ei nu fac la fel.deci nu se vad in oglinda pe ei si dupa sa comenteze. succes l-g si c-c.

  23. 23
    bibi Says:

    Procesul concurentilor L si G a inceput! nu pot sa cred cata rautate zace in unii oameni! Furia si dusmania se citeste pe chipurile celor trei inocenti Alin Andreea si Luminita! Daca am fi fost in perioada Inchizitiei ar fi ars-o pe Lorena! imi da senzatia unei mari conspiratii care s-a pus la cale in casa, ca sa fie descalificata Lorena cu orice pret! Cei doi , Lorena si George, sunt zilnic umiliti si batjocoriti in direct, parca ar fii inculpati intr-un proces, cu avocatul doamna Cristina si procurorii restul lumii, exceptie C si C! E un show matrimonial, dar lucrurile scapa de sub control! nu mai suport sa vad cum Lorena e umilita in ultimul hal! Fanii Lorenei, va implor, haideti sa facem ceva!sa oprim acest circ mediatic, nu stiu cum dar poate are cineva vreo idee!

  24. 24
    iancu Says:

    as vrea sa l intreb pe andrei care a fost cu lori si maricel dece nu iese pe post sa spuna ce s a intimplat si sa se termine cu toata mascarada asta noi credem ca staful a facut intentionat sa i lase singuri a aranjat cu maricel ca sa o descalifice pe lorena dar nu are sanse ar trbui jucat corect ca si el a fost la mireasa pentru fiul nmeu si era un mutulica acum ce face joaca murdar nu se gindeste ca totii sustinatori loreni au depus suflet in tot si au cheltuit bani sa sustina cuplul lorena george noi credem ca cei din staf i au facut aceasta figura lorene ori numai aveti subiecte si o tine ti langa cu lorena si george

  25. 25
    adri Says:

    Inca o mincinoasa din Dragasani va pacalit de a ramas in casa o sa vina si ea in direct si o sa spuna cum a spus Narcisa ca nu a dus-o in club si ca are salariul minim……… ati votat niste intretinute pacat de Flori ca a plecat.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free