A inceput Caravana Mireasa pentru fiul meu 2013!


fosti-concurenti-caravana-mireasa-pentru-fiul-meu-2013

Ieri a fost prima zi de inscrieri in noul sezonul Mireasa pentru fiul meu. Cei care au participat in Caravana au fost fostii concurenti de la MPFM2: George, Iulia, Andrei, Silvia si Virgil, fostii concurenti de la MPFM1: Adrian impreuna cu Monica si Ionut, iar de la Nora pentru mama 3 a participat Mihai.

george-monica-ionut-mpfm-caravana

Prima zi de Caravana a avut loc in Bucuresti, in Centrul Vechi, incepand cu orele 16.00 si terminand cu orele 22.00.

Maine, fostii concurenti se vor intalni din nou pentru a continua inscrierile pentru sezonul 3 de la Mireasa pentru fiul meu. De aceasta data intalnirea cu noii candidati va avea loc in Mall AFI, incepand cu orele 15.00.

In curand va voi da mai multe detalii legate de programul Caravanei! Pentru toti cei care doresc sa se inscrie sa nu ezite in a o face! Le uram mult succes!

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “A inceput Caravana Mireasa pentru fiul meu 2013!”

  1. 5
    Admin Says:

    Ba da are cum:

    Astazi, intre orele 13:00 – 17:00, caravana se va afla la BUZAU! Aici, fostii concurenti va asteapta la inscrieri pe platoul pietonal central din Piata Unirii si in apropierea primariei!
    Si tot astazi, intre orele 19:00 – 22:00, caravana va fi la PLOIESTI, mai exact in zona pasajului pietonal “Nichita Stanescu”!

  2. 4
    paula Says:

    doamna raluca neagu dv postati tot ce este legat de emisiuni si de caravana cand vine domne caravana la Buzau ca v-ati exprimat gresit vinery la Ploiesti si Buzau nu cred ca are cum sa fie in acelasi timp si in Ploiesti si in buzau

  3. 3
    mary Says:

    Ma bucur sa-l vad pe Adrian in caravana si mai ales sa vad ca Iulia este aproape de el. Tare mi-ar placea sa-i vad impreuna.

  4. 2
    Marian Says:

    A trecut un an de cand a iesit adrian si tot singur e. asta spune ceva. in schimb cuplurile de care zicea el ca sunt false S-AU CASATORIT!

  5. 1
    adri Says:

    Ma bucur ca l-am vazut pe Adrian si mai cred ca acum o sa gaseasca o fata pe gustul sau. Nu mia placut Ionut si Monica tot cu rautate pe fete si doi oameni acri.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free