Florin si doamna Maria au parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!


florin-doamna-maria-mpfm2

In Gala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din 29 iunie 2013, Florin si doamna Maria au asteptat cu sufletul la gura verdictul publicului in ceea ce priveste soarta lor in competitia matrimoniala.

Dupa 10 luni petrecute in casa Mireasa pentru fiul meu, cu bune si cu rele, Florin impreuna cu bunica sa, doamna Maria, au fost nevoiti sa spuna ADIO acestei competitii, fiind votati in procent de 62,3% sa paraseasca acest concurs.

Sederea lor in aceasta competitie nu a fost totusi in zadar, caci bunica a castigat suma de 10.000 lei, pe care a putut sa-i ia acasa.

Regretati plecarea celor doi din aceasta competitie?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Florin si doamna Maria au parasit competitia Mireasa pentru fiul meu!”

  1. 4
    marianna Says:

    Va propun sa facem un exercitiu- s-o excludem pe Lorena din casa, raman ceilalti, ce show ne vor oferi? In locul celor trei AAL poate fi pusa o poza a lor, Mirela sa puna intrebari si tot ea sa raspunda, cum a facut tot timpul competitiei, Dragos si Cornelia sa pacaleasca pe cine mai pot, lunea se cearta, se jignesc, iar vinerea se “iubesc”. Floarea daca nu are pe cine ataca nu mai are subiecte, Razvan – baiat bun de altfel, dar fara discurs. Alin si Emilia au “dresat-o” pe Cristina, nu mai turuie atat de des, mai trebuie s-o invete sa manance. Raman mamele sa se dea in spectacol. Ar trebui sa fie schimbat numele show-ului, eventual “Mama pt. mireasa mea”. Pt. ca miresele sunt atacate non stop. Ce parinti si-ar mai lasa fata sa fie balacarita de toti si in toate felurile cum este Lorena doar pentru ca este aleasa mereu mireasa sapt. Si nu se opresc nici cand vad ca fata plange deja. Ce oameni … sau, mai sunt oare oameni?!!!!!!

  2. 3
    smith Says:

    au mai plecat inca 2 oameni sinceri? da de unde atata sinceritate florine! daca bunica ta era o femeie corecta, te mai tragea de urechi din cand in cand si nu ti mai lua apararea de fiecare data…ce va mai place sa vb aiurea. u florine mai bine ai grija de relatia ta…e o vorba: mai bine uita te la gunoiul din ochiul tau si pe urma la cel din ochii altora….ai stat degeaba in competitie si nu ai invatat nimik. bunica degeaba are varsta pe care o are.

  3. 2
    Alexandra Says:

    Pacat ca a plecat Florin. Inseamna ca grupul de sustinatori ai Lorenei FAC JOCURILE peste capul organizatorilor ceea ce face ca nimic pozitiv sa nu se mai poata petrece. Daca iese Lorena O FETITA PROSTUTA , URATICA (uitati-va cum arata nemachiata – este de nerecunoscut) cu golanul ei nu mai are emisiunea nici un haz si nu mai exista surprize.

    Cei ce nu o simpatizeaza pe Lorena si pe golanul ei cu prefacuta de maica-sa sa incerce sa schimbe soarta competitiei care nu mai are nici un haz.

    SA IASA IN FINAL CORNELIA + DRAGOS si ALIN + ANDREEA. sau

    surpriza FLORI + RAZVAN si CRISTINA + COSMIN

    PUTEM NOI HOTARA SOARTA CCOMPETITIEI!!!!!!!

    JOS ESCROCII SI JOS ARANJAMENTELE MURDARE

    SUSTINATORI AI CELOR DOUA GRUPURI DE MAI SUS + CEI AI LUI FLORIN + CEI AI LUI MARICEL + TOTI AI LUI FLORI SI RAZVAN UNITI_VA

  4. 1
    mary Says:

    Foarte bine ca au plecat ,cu un nebunica in minus si cu o barfitoare mai putin.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free