Narcisa a fost descalificata din competitie!


narcisa-mpfm-2-descalificata

Gestul necugetat al Narcisei de a sari gardul si a fugi din competitie pentru a fi alaturi de Victor, nu a ramas neobservat de catre Comisia de Decizie, care abia astazi in Gala Saptamanii a facut public anuntul in ceea ce priveste descalificarea ei.

Comisia de Decizie nu a adus in discutie, ca altadata, nicio alta consecinta de natura materiala pe care Narcisa ar urma sa o suporte, dupa cele intamplate in cazul ei.

Articol realizat de Raluca

9 comentarii la “Narcisa a fost descalificata din competitie!”

  1. 9
    lumi Says:

    s-avem iertare dragii mei useri vad ca aveti ceva cu neuronii ,pai in aceast concurs se sutin tocmai specimene care nu poseda asa ceva

  2. 8
    lumi Says:

    azi parea mai bine ,sper sa rasara soarele si pe strada ei ,sa-l lase pe victor daca nu-i ceea ce credea ,vad ca ea iubeste iar el…………….ca de obicei intr-o relatie unul iubeste celalalt se lasa iubit

  3. 7
    Nainy Says:

    tanio prostalano, mai taci din gura si plange-i de mila clovnului parasit de atas, nu te mai oftica!. Neuronii despre care vorbesti ca dadeau pe afara din capul mascat al narcisistei erau multi, ce-i drept, numai ca mureau imediat ce se nasteau! Sa fii sanatoasa si sa nu patesti ca ea!

  4. 6
    tania Says:

    Pacat de ea, a fost ultima sclipire de inteligenta (cat de cat) in acea casa. A scapat stafful si Mirela (pe care o incomodeaza rau persoanele cu mai multi neuroni decat poarta ea in capu-i)! De acum inainte, trai, neneaca! La prostalanii chibitzi care au ramas, le speli creerul (daca il au) cum vor muschii celor din productie. Jalnici cobai!!!

  5. 5
    merry Says:

    Pai cand a vazut Victor ca trebuie sa plateasca 35.ooo euro ia spus clar “mars” la tine. Cine are ma acum bani sa dea pentru ifosele Narcisei sa dea tatal ei ca ei o rasfata.

  6. 4
    anonim Says:

    lasa trecutul altora si vezi de viitorul tau……….

  7. 3
    anonim Says:

    lasa trecutul altora si vezi de viitorul tau,daca nu erai atat de rautacioasa cei de afara te sustineau,asa………………..joc de glezna,vorba proverbului!!!!!!!!

  8. 2
    viorica Says:

    fiecare pasare pe limba ei piere,ptr. o femeie ca ea nu exista barbat pe lume sa o accepte,e insuportabila toate defectele le are dupa ce ca e urita isi mai punea si genele alea de vaca parca avea la ochi jaluzele.

  9. 1
    liliana Says:

    Pacat de Narcisa,o fata asa de frumoasa si desteapta ca a parasit competitia dar poate asta a fost norocul ei ca a vazut cine este Victor cu adevarat.!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free