Florentina si Lorena au pus punct relatiei de prietenie!


lorena-florentina-mireasa-pentru-fiul-meu-2

Florentina a hotarat sa isi ceara iertare si sa puna punct relatiei sale de prietenie cu Lorena, dupa ce George s-a aratat impotriva apropierii celor doua.

Florentina este de parere ca “Lui George ii e teama ca eu sa nu ma apropii de Lorena!”.

“George nu ma poate amagi pe mine, asa cum o amageste pe Lorena!”, a mai adaugat concurenta.

Credeti ca Florentina s-a apropiat de Lorena, pentru a nu fi eliminata din competitie? Oare prietenia celor doua ar fi putut dauna cuplului Lorena-George?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Florentina si Lorena au pus punct relatiei de prietenie!”

  1. 6
    Tania Says:

    Nu inteleg cum se intampla, de tot iese pe primul loc George impreuna cu a sa mama. Sunt cei mai mincinosi si cei mai falsi din competitie.

  2. 5
    Nainy Says:

    Indiferent ce a facut si face Lorena, in conflictul deschis de catre Narcisa cu aceasta, fara nicio rezerva am fost, sunt si voi mai fi de va mai fi nevoie, de partea Lorenei, neconditionat. Referitor la ceea ce s-a intamplat intre Lorena si Florentina, fara nicio retinere, sunt de partea Florentinei. Lorena a gresit si continua sa greseasca fata de Florentina cu o incapatanare de catar. Sa-i fie rusine!.

  3. 4
    Mihaela Says:

    ce pot sa spun imi este mila de Flori dar trebuia sa stie cum este Lorena de la inceput sa certat cu unele fete a mai avut doua prietene bune si cand o intreba Mirela ce spunea ca ele trei nu o sa certe niciodata.ea intotdeauna a jucat teatru sa ridicat pe spatele lui Maricel a incalcat regula apoi ia dat papucii G are greseli mai mari ca fostu si F fiind fata desteapta trebuia sa stie ca este folosita daca o cunostea asa bine de aici se vede ca joca teatru si N avea dreptate cand spunea de L ca joaca tare nu sunt fan F DAR IMI PLACE UNEORI DE EA.

  4. 3
    sorina Says:

    o proasta chiar o mata miorlaita

  5. 2
    yo Says:

    Lorena ,parca este din desenele animate”PISICILE ARISTOCRATE ” asa de tare si enervant se “PISICESTE” cat despre ANAGRAMATUL de George!!!** Ce sa mai vorbim??? falsitate %%%%

  6. 1
    monique Says:

    Doamne, ce pozitie teatrala si lung studiata inainte in oglinda a luat Lorena, cat e de falsa ca te si sperii. Flori, in schimb, e naturala si are un zambet superb!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free