Dragos nu mai crede in spusele Corneliei!


dragos-cornelia-mireasa-pentru-fiul-meu-2

Doamna Daniela, mama vitrega a Madalinei, fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu – sezonul 2, a venit in platoul emisiunii de astazi pentru a aduce noi lamuriri legate de misteriosul mesaj pe care Cornelia l-a transmis fostului prin Madalina.

Desi nu a vrut sa spuna exact continutul mesajului, doamna Daniela a lasat de inteles ca intre Cornelia si fostul iubit ar mai exista sentimente si ca aceasta ar fi transmit si alte mesaje catre el prin mai multe persoane.

Cornelia a tinut sa contrazica in continuare cele spuse impotriva ei, insa Dragos nu a mai crezut-o. Ba mai mult decat atat, el este sigur ca cele spuse de doamna Daniela sunt adevarate.

Dupa cele intamplate, credeti ca mai exista vreo sansa de reinnodare a relatie de cuplu intre Cornelia si Dragos? Care credeti ca este adevarul in legatura cu Cornelia?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Dragos nu mai crede in spusele Corneliei!”

  1. 6
    YOYO Says:

    Asta e manga iar ea o poama ,nu se potrivesc de loc,de iubire nici vorba,ea se vaicareste mereu ca asta e asa si pe dincolo,ce ii spunea lui mada in dormitorul lor?!Ii rade in nas astuia cu un tupeu jegos fantastic,si-o cam fura afara!

  2. 5
    Chereches Maria Says:

    Parerea mea este ca nu ar trebui sa fie judecata asa de tare Cornelia pentru ca nu-i este asa usor sa-l uite pe fostul iubit chiar daca a renuntat la el. Se vede ca are suflet bun si il iubeste acum doar pe Dragos, calcandu-si de multe ori pe orgoliu numai sa fie impreuna cu el.Sper ca Dragos sa inteleaga asta si sa se impace ca sunt frumosi impreuna si cred ca si el o iubeste dar este orbit de orgoliu.

  3. 4
    merry Says:

    Cuplu daca mai fac numai de complezenta sa nu fie eliminati. Adevarul despre Cornelia? este clar a plecat la emisiune adica MPFM2 din patul lui Samir si cand iasa afara merge la Nicu asta este Cordelia o mincinoasa care ii place sa se distreze nu il place pe dragos, uitati-va bine la poza de sus si vedeti cum ea se fereste de apropierea lui Dragos sta retrasa ea are alte planuri nu de casatorie cu fraierul de Dragos.

  4. 3
    merry Says:

    Se vede din poza ca Cordelia parca o mananca Dragos parca se trage de langa el, o mincinoasa.

  5. 2
    rodica Says:

    nu ma intereseaza,favoritii mei sunt cristina si cosmin

  6. 1
    sorana Says:

    este sireata,pacat de Dragos!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free