Stire soc! Cornelia isi doreste sa iasa din competitie!


cornelia-mireasa-pentru-fiul-meu-2

In emisiunea de astazi, de la ora 14.00, Cornelia a venit cu o stire surprinzator de socanta pentru fanii sai. Concurenta a declarat ca isi doreste sa paraseasca aceasta competitie, deoarece nu mai suporta presiunea creata.

Care este motivul care a determinat-o pe Cornelia sa afirme acest lucru, probabil vom afla maine in emisiunea de la ora 12.00. Pana atunci va intreb pe voi:

Ce a determinat-o pe Cornelia sa-si doreasca plecarea din concurs?

Articol realizat de Raluca

13 comentarii la “Stire soc! Cornelia isi doreste sa iasa din competitie!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    violeta Says:

    Mult prea rele sunteti.Sa fim serioase acum,si dak o face doar pentru a vedea cati sustinatorii are si cati o vor in casa ce ar fii rau in asta?Majoritatea fetelor au facut asta pana acum.Cine vrea intr-adevar sa iasa afara s.a obervat deja,doar Madalina si Liliana.Pe mine una in momentul de fata m.au dezamagit multi concurentii si Cornelia uneori cu unele faze care le face,dar asta e..Totii vor bani si e ceva normal..Pacat k nu recunosc asta..

  2. 9
    NUTII Says:

    BRAVO FETELOR AFARA CU CORELIA

  3. 8
    mary Says:

    Au inceput strategiile. A vazut ca se poarta cu iesitul afara,a inceput Lorena si a fost votata iesind mireasa saptamanii,a continuat analfabetul de Maricel si a fosat pe primul loc,a continuat cristina si a iesit mireasa saptamanii si cea zis Coco : ” Ia sa incerc si eu , ce eu sunt mai proasta decat altele ? Eu sunt cea mai desteapta,cea mai frumoasa si merit sa fiu mireasa saptamanii asa sa le fac in ciuda Lorenei,lui Maricel , Andreei si de ce nu Cristinei si Madalinei ca de Flori nu-mi pasa,sunt mai frumoasa ca ea ,doar eu l-am ales pe Dragos!”

  4. 7
    otilia/magda Says:

    Maria 65, eu chiar o sa ma tin de cuvant si o s-o ajut sa plece, caci strica imaginea fetelor din casa! Este o mare panarama! Se plece sa ma uit si eu cu drag la emisiune! Cand deschid tv si este motanul meu in usa, cum apare Cordelia pe ecran, miauna tare si sare in sus a scarba! De ce sa se imbolnaveasca motanul meu si sa nu o scuip pe ”martoaga”aceasta cu tot cu iubi al ei! Te pup Maria 65!

  5. 6
    eliza Says:

    mare dreptate au comentariile de mai sus,nu am crezut ca exista asa o falsa.A mai gasit o modalitate sa pozeze in fata buna

  6. 5
    aurora Says:

    “E vechi pacatu!” Vesnica victimizare care aduce voturi. Simte si Cornelia ca n-ar strica sa incerce si ea sa puncteze. Jalnica fiinta!

  7. 4
    nina Says:

    Nu cred că Cornelia vrea să plece, dar dacă a zis- s-o ajutăm în grabă: să nu o mai votăm ca preferată și s-o votăm să plece dacă va fi nominalizată. Ar fi mai bine în casă, mă refer la atmosfera.

  8. 3
    maria65 Says:

    Buna seara Otilia /magda,hai sa facem un pustiu de bine sa o ajutam sa plece cat mai repede. Asta miroase a strategie sa vada cam cati sustinatori are, chiar crezi ca vrea sa plece in toiul ierni?

  9. 2
    otilia/magda Says:

    Sa o ajutam sa plece, numai ca minte cum clipeste din ochi! E cea mai rea din casa si cea mai antipatica! Sa o dam afara!

  10. 1
    agata Says:

    FALSA,FALSA,FALSA,MINCINOASA,concluzia afara cu ea,, ,draga cornelia noi telespectatori vom yine cont de decizia ta,,,bineinteles trebuie mai intai sa ajunga sa fie nominalizata si cum stim ca acest lucru nu se va intampla vom mai astepta

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free