Madalina: “Mi-am indepartat prietenii din cauza comportamentului meu”


madalina-mireasa-pentru-fiul-meu-15-ianuarie-2013

In emisiunea de la ora 14.00, Madalina nu a fost deloc in apele ei, mai mult decat atat ea a plans aproape pe tot parcursul emisiunii.

Madalina considera ca a gresit mult in competitie prin comportamentul sau fata de restul concurentilor, prin faptul ca nu a fost intotdeauna sincera, ca uneori a fost rautacioasa si considera ca prin aceste lucruri si-a indepartat prietenii.

Concurenta si-a motivat starea spunand ca de vreo doua luni, mai precis dupa despartirea de George, nu-si mai gaseste rostul in emisiune.

“Regret ca am venit aici”, a declarat Madalina cu lacrimi pe obraz. De asemenea, ea a adaugat “Imi pare rau ca multi dintre cei din casa m-au perceput gresit!”.

Dupa emisiunea de la ora 14.00, Madalina a avut ocazia sa-si revendice premiul (convorbirea telefonica) castigat in urma licitatiei de la Gala. Ea a vorbit cu tatal ei, caruia a dorit sa-i transmita un mesaj foarte important.

Iata ce a avut de spus domnul Geo, tatal Madalinei, fanilor fiicei sale, dupa convorbirea avuta cu ea:

“Dragi admiratori si privitori ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”si totodata sustinatori ai concurentei Madalina si nu numai,cu respect va rog in calitate de acelasi admirator,privitor si sustinator dar mai presus de parinte al Madalinei, sa respectam decizia acesteia ca sambata sa fie pe ultimul loc in voturi ca dorinta ei sa se implineasca de a parasi competitia, de aceea va rog sa nu o mai votati si ma rugat sa va cer scuze ca va dezamagit.Va multumesc din toata inima pentru intelegere …”

Ati vrea ca Madalina sa paraseasca sambata competitia?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Madalina: “Mi-am indepartat prietenii din cauza comportamentului meu””

  1. 6
    otilia/magda Says:

    Sa plece ca m-a dezamagit enorm! Are un comportament de fata vulgara! Am votat sa plece!

  2. 5
    Adriana Says:

    Pacat, fata aceasta sustin, este foarte inteligenta!
    Domnule geo, sau cum va cheama, trebuia sa va ocupati special de partea “buna” a fiicei dumneavoastra!
    Dupa parerea mea i-a lipsit enorm afectivitatea si sprijinul moral,material!

  3. 4
    mariana-pitesti Says:

    Cred ca trebuie sa i se indeplineasca dorinta Madalinei de a parasi competitia.Ea se simte destul de singura in competitie si cred ca daca va sta mai mult acolo se va imbolnavi.Cei care o iubesc cu adevarat,cred ca ar trebui sa tina cont de dorinta Madalinei.

  4. 3
    lumi Says:

    si acum iar imi exprim nemultumirea fata de d-na Mirela,nu cre ca se obosete sa citeasca ce postam noi aici ,darrrrrrrrrrr,aca prin o mare exceptie vede ,va rog respectuos sa tratai la fel pe toti concurentii,vad ca dialogati cu d-ra Madalina in mod special ,nu inteleg e ce faceti asa ceva nu-i normal ,da dovaa de lipsa dde profesionalism sa dai importanta unui concurentt ,mai intrebati de sanatate si pe alte fete , pe lili spre ex ,n-am auzit ,pe andreea ,nimic,nimic,doar protejata madalina ,trebuie sa mai lucrati la asta d-na mirela ,in rest numai e bine ,aveti suflet ,se vede ,aveti umor,o gramada de calitati spre deosebire de gabriela sunteti umana ,ea nu arata asta ,daca o sa reusiti in viitor sa pastrati dostanta sa nu va implicati o sa deveniti aproape perfecta

  5. 2
    lumi Says:

    d-rei Madalina sa i se implineasca dorinta ,aceea de a iesi din concurs ,asta-i pt caractere puternice si ea dupa cum observ nu-i ,daca ma gandesc bine nici nu cred ca exista in casa asa ceva ,tot citind coment. tuturor realizez ca un paradox ca toti aveti dreptate ,pe cine sa sustii ,n-ai pe cine ,toti au la un moment dat deraieri de la un comportament decent ,de bun simt,au si oorganizatorii un rol important ca ii tot intarata cu tot felul de provocari ,ma uit la emisiune doar asa pt studiu ,credeti ca noi am fi mai buni dac-am fi in locul oricaruia dintre ei?va garantez ca nu ,e usor sa comentezi la rece ,de acasa ,fara sa fi implicat ,ca o concluzie ,sper ca Madalina sa iasa daca-si doreste asa de mult,sa eea sansa si altor fete care poate o sa aiba ochi si pt Razvan ,Florin ,sa vina concurenti noi,astia deja nu mai fac fata stresului si uite ce vedem ,jigniri din toate partile ,bocete ,etc

  6. 1
    Tilda Says:

    Daca tatal Madalinei,nea Geo a rugat sa nu mai fie votat atunci inseamna ca acolo este ceva grav. Madalina chiar vrea afara. Eu nu o sa-i stau in calea ei,nu am stat nici pana acuma. Foarte bine sa iasa cati mai multi si sa intra alti noi. Au trecut 4 imediat 5 luni si abia au iesit cativa. Sunt tinuti acolo, alta data au nominalizat saptamanal si au iesit. Acuma se nominalizeaza ,o saptamana se voteaza,si asa trec saptamani fara sa iasa nimeni.Am vazut si saptamana trecuta ca se umbla la voturi, nu conteaza cine pe cine voteaza, conteaza cine ,cum “numara”!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free