Intrebarea zilei: Credeti ca anumiti concurenti s-au aliat impotriva lui Florin?


florin-bunica-maria

In emisiunea de astazi, de la ora 12.00, doamna Maria a sustinut faptul ca anumiti concurenti s-au aliat impotriva lui Florin. Florentina insa considera ca unii sufera de victimizare.

Tot in emisiunea de astazi, Florin a declarat faptul ca stie care va fi finalul acestei competitii, dar ca va spune ceea ce crede la momentul potrivit.

El nu isi doreste sa paraseasca sambata competitia matrimoniala.

Credeti ca exista concurenti in Casa Mireasa pentru fiul meu care s-au aliat impotriva lui Florin si daca da, de ce?

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Intrebarea zilei: Credeti ca anumiti concurenti s-au aliat impotriva lui Florin?”

  1. 7
    badea ioana Says:

    Buna ziua. Este logic ca ceilalti concurenti sa se alieze impotriva lui Florin,deoarece vad in el un posibil rival .

  2. 6
    Maia 12V Says:

    Doi oameni cu suflet curat,deschis iar bunica are o intelepciune rar intalnita aproape unica,isi iubeste si trece peste stangaciile specifice varstei ale lui Florin fiindca ii este nici macar copil ii este nepot si doar cine nu este bunica nu cunoaste sentimentele, dar amandoi au suflet mare si nu cunosc sentimentul de ura, amandoi iubesc patimas ,neconditionat……frumos caracter!!!!!doar cine nu vrea nu vede,…..fizic au o frumusete nobila nici nu zici ca au trait la tara,si da imi intareste ideea ca oamenii dela sat sunt autentici au o inteligenta nativa inteleapta, eu ii iubesc ,merita sa ramana si sa castige.

  3. 5
    Dora Says:

    Sustin mentinerea lui Florin si a Bunicii in concurs! Este un baiat sincer, de multe ori este mult prea sincer!

  4. 4
    doinitza Says:

    Sustin pe Florin si d-na Maria sa ramana in concurs

  5. 3
    olia Says:

    florin e foarte bun baiat dar din dragostea lui stefania ca nu la acceptat sa comportat asa se inerva eu il cred fiindca oricui se intimpla asa el trebuie sa ramina in competitie sasi gaseasca jumatatea

  6. 2
    Adriana Says:

    ” Lupul paru-si schimba, dar naravul ba”, aplicat in cazul lui Florin, proverbul romanesc , se potriveste de minune!
    Asa cum l-am mai descris, pentru cele rele, pentru cele mai putin rele, pentru particica de “bun” din el, Florin trebuie sa mearga mai departe in concurs!

  7. 1
    Tilda Says:

    Acolo in casa vad ca se trece cu usorinta de la “o tabara”la alta , depinde cum sufla vantul. Si vantul isi schimba mereu directa, ba din sud,ba din nord, da din est ,ba din vest, Mai sunt ca si alternative,sud-est,sud-vest,nord-vest…si asa mai departe.
    Dar sincer nu ar fi o surpriza, dupa tot ce le-a facut fiecarui/fiecarei la rand, cum au blestemat, cum a dorit elFlorin moartea lui x,y ca sa ce????Si ce urat s-a comportat cu Stefania…mda,acuma isi mai spala pacatele cu flori,cu poezii,se mai lauda singur….odata ameninta (si am vazut ca nu erau vorbe goale! am vazut cei poate capul),apoi promite ca va fi de acum inainte,,,bla-bla, cand rau ,cand bun, cum bate vantul. Cred ca de dragul Stefaniei face acuma pe “sfant”, dar fim seriosi…am vazut deja adevarsata lui fata. Omul nu prea poate sa-si schimbe caracterul, eventual se abtine o vreme. Dar daca va fi sa fie…..vom vedea asta , eu m-as bucura sa vad lucruri frumoase,placute. Nu pot sa-mi schimb parerea asa de la o zi la alta. Eu sunt sigura ca el va ramana in casa si atunci vom vedea pana cand va fi el baiat bun.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free