“Evolutia” Cristinei in emisiunea Burlacul (Vladimir Draghia)


cristina-soare-burlacul

Se stie inca de la inceputul sezonul 2 al emisiunii Mireasa pentru fiul meu faptul ca o concurenta, mai precis Cristina, a participat si la Burlacul – sezonul 3, unde in rolul burlacului a fost actorul Vladimir Draghia.

In emisiunea de la ora 14.00 s-a adus in discutie acest subiect, deoarece Cosmin s-a aratat foarte gelos pe faptul ca iubita sa, Cristina, a participat la aceasta emisiune si a dorit sa afle mai multe detalii referitoare la ceea ce a facut ea in respectivul show televizat.

Ceea ce Cosmin inca nu stie este faptul ca evolutia Cristinei in emisiunea Burlacul aproape ca nici nu a existat, deoarece ea nu a fost aleasa printre cele 13 fericite concurente si nu a avut ocazia inca de la primul episod de a participa in continuare la show alaturi de restul fetelor. Probabil prezentarea ei nu a fost prea convingatoare pentru burlac.

Cristina i-a oferit lui Vladimir un cadou, simbolizand norocul. “Nu ma consider o persoana norocoasa in dragoste”, a adaugat ea cu zambetul pe buze.

Ei bine, pentru voi astazi am gasit filmarea cu Cristina in emisiunea Burlacul. Iata episodul in care apare in concurs:

Emisiunea Burlacul – sezonul 3, ep.1 (Vladimir Draghia, Cristina Soare)

Credeti ca gelozia lui Cosmin este fondata?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la ““Evolutia” Cristinei in emisiunea Burlacul (Vladimir Draghia)”

  1. 1
    alexya Says:

    nu sti dc na aleso era ma frm k multe de acolo.

  2. 2
    mame stirbe... Says:

    hai sa fim seriosi….asta cand vorbeste numai se screme ,trebuie sa fi f atenta ce vrea sa spuna…vorbeste atat de repede, are ..plansul. mereu . in gat ,pe mine una ma oboseste Ochii ii are frumosi in rest nimic …si rautate cat cuprinde Versata fata pentru varsta ei Nu se potriveste cu Cosmin

  3. 3
    ALEX Says:

    DUMNEZEU le potriveste pe toate! Doamna Emilia si-a aratat adevaratul caracter prin izbucnirea nervoasa fara margini asupra Florentinei dar s-a pricopsit cu o nora extra! Cosmin si Cristina se potrivesc de minune, pe ea n-o lasa trecutul pe el nu-l lasa maica lui cea buna, la suflet vreau sa spun. Si cum am mai spus, nu vad nici o scanteie de dragoste la nici un cuplu!

  4. 4
    Tilda Says:

    Cosmin nu cred ca este gelos.A intrebat si el ca a auzit ceva si nu stie despre ce e vorba. Sincer sa fiu nici eu nu am stiu sigur pana aziseara cand am gasit pe fb 2 videoclipuri . Ce facea ea? de fapt nimic. Nu stiu cine (probabil mamica ei sau cu aprobarea sau cererea ei) Cristinuta a fost bagat in emisiuni.vad ca isi doresc o “cariere” cu orice pret.
    Sunt sigura ca simte si Cosmin cat de rece este Cristinuta cu el si dupa 3 luni de “asa zis relatie”, ii umbla mintea si lui si a intrebat cum sta treba. Nu o sa afle adevarul numai cand o sa iasa din casa, atici insa se va lovi tare de “adevar”,adica ca relatia lor e un fel de praf in ochi.Noi vedem si stim deja.ESTE PAREREA MEA!

  5. 5
    otilia/magda Says:

    Multumim Admin, pentru cei care erau curiosi sa o vada pe Cristina,este bine venit acest videoclip! Eu l-am vazut si nu mi-a schimbat cu nimic parerea despre aceasta concurenta! Te pup, esti tare constiincioasa!

  6. 6
    Tilda Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=nh-DrYCkVPE
    Cristina (concurenta mpfm2) @ Te pui cu blondele.

  7. 7
    Levy Says:

    Superba…invidiata..:))

  8. 8
    Adriana Says:

    Sa urmarim inevolutia Cristinei, o gluma super!
    Se spune uneori ca ambalajul vinde marfa!
    …dar cand este vorba de fiinta umana care mai scoate si ceva pe gura, atunci mai este valabila “zicerea’?

    Insa, niciodata nu-i tarziu, se poate “umbla” si la ceea ce ascunde ambalajul, superb dealtfel!

  9. 9
    Maia 12V Says:

    Era frumoasa dar in privire poti citi cat este de proasta si incearca sa para isteata dar saraca bubuie in minciuni si prefacatorie,si apr. va place cum se incrunta cand riposteaza? atunci o mai vedeti frumoasa?eu nu .este plina de rautate si repet de PROSTIE.

  10. 10
    Maia 12V Says:

    Iar la te pui cu blondele mi se confirma ce am spus mai sus nu a fost in stare [dealtfel nici nu ma asteptam decat sa fi in primul rand adica intre cele mai putin citite sa nu zic destepte] sa raspunda la cea mai elementara intrebare fapt ce a trimis-o din start acasa………e greu pt.Cretinica.

  11. 11
    Zeno Says:

    Pana la urma nu a facut nimic rau, este tanara si bravo ei ca stie sa profite de oportunitatile varstei! Nu va fi cu Cosmin?! Ce mai pierdere, oricum maica-sa nu o place si-i intereseaza mai mult banii decat Cristina! Nu stiu care pe care pacaleste!

  12. 12
    Florina Flory-Braila Says:

    Ea, in acel show a mizat pe ochii ei magnetici si dupa planul mamei ei care probabil ca a inselat multi barbati in viata ei numai pt ca este posesoarea unor ochi frumosi lipsiti de esenta si mai ales de profunzime Astea doua, ea si ma-sa, in afara faptului ca Bunul Dumnezeu le-a inzestrat cu niste ochi magnetici, sunt TOTAL sarace cu duhul ! Nu stiu sa se comporte in societate, ( casca cu gura mare plina cu mancare, dorm pe ele, isi rod unghiile, rup painea, nu stiu ce-i aia tacam , le place pileal;a si jocul erotic ) si se cred mai valoroase decat sunt in realitate Nu au citit prea multe carti si cred ca au si lipsit de la scoala la orele cele mai importante…dar ceea ce este mai grav, este faptul ca nici macar sa se autoeduce nu sunt in stare Bat campii pe aratura si niciuna nu poate induce in eroare opinia publica ! Ar fi foarte multe de spus la cat de multe lipsuri au aceste doua femei mama si fiica care incearca sa mascheze aparentele ( desi ele se vad si ies ca o arteziana la suprafata ) dar nu reusesc ion ciuda eforturilor de a masca aparentele…Aceasta domnisoara nu este potrivita acestui baiat care are totusi o educatie mai spartana si mai ales cu niste principii moprale despre care ea nici nu stie ca exista, sau nu stie ce-nseamna acestea…In rest, No coment ! Asa mama, asa fiica !

  13. 13
    Genevieve Winters Says:

    Si Stefania – “ FetitaDulce” – il nominalizeaza pe Florin, atata timp cat, spune ea, acesta a afirmat ca ii doreste raul si ca va face tot posibilul sa nu-i fie bine.

  14. 14
    moni Says:

    Daca cu Cristina isi inchipuie Cosmin ca va face casa buna….se inseala amarnic. Fata asta e topita dupa distractii, dupa vedetism…el e exact opusul. Daca se casatoresc ea va merge in cluburi si el o va astepta acasa. Bineinteles cu mamica Emilia… Vai de el!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free