O iubire imposibila dusa la extrem?


trandafir-rosu

Din popor exista o vorba: “Cu o floare nu se face primavara”. Ei bine, la fel cred ca se intampla si in cazul lui Florin, care in ultima perioada a tot incercat sa o recucereasca pe Stefania, dar in zadar, caci aceasta si-a exprimat inca de la inceput destul de vehement dorinta de a nu forma un cuplu cu el.

Putem vorbi oare de o iubire nebuneasca dusa la extrem? Vom vedea, caci oricat de dur si de rezistent a dorit sa para, Florin a ramas in interiorul lui la fel de romantic si sensibil, cel putin doar in ceea ce o priveste pe Stefania, careia de trei zile ii trimite cate un trandafir urmat de un mesaj (cel de astazi a fost: “pentru ca meriti”).

stefania-si-florin

Florin este de parere ca Madalina i-a sabotat eventuala relatie cu Stefania, pentru ca acestea din urma au avut o discutie despre comportamentul lui fata de ele.

Florin impreuna cu bunica se simt in ultima perioada marginalizati de catre restul concurentilor, ceea ce a dus la mai multe conflicte intre acestia. Majoritatea dau vina pe accidentul, pe care Florin l-a avut cu ceva timp in urma, si din care acesta ar fi ramas cu sechele.

V-ati dori ca Stefania sa-si intoarca privirea spre Florin si sa ii acorde o sansa? Ce greseli credeti ca face Florin atat in ceea ce o priveste pe Stefania, dar si pe ceilalti concurenti?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “O iubire imposibila dusa la extrem?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    maria Says:

    79-08 dragoste florin si bunica va iubesc

  2. 13
    maria Says:

    florine sa fii alaturi de bunica va iubesc si sa nu fii trist curaj

  3. 12
    maria Says:

    cuplul cristina si cosmin va sustin aveti grije de voi

  4. 11
    maria Says:

    da florine renunta la increzuta de stefania cu toate ca o iubesc dar pe tine te iubesc mai mult laso ca, poate intra si ptr tine o fata buna asa cum esti tu

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free