O iubire imposibila dusa la extrem?


trandafir-rosu

Din popor exista o vorba: “Cu o floare nu se face primavara”. Ei bine, la fel cred ca se intampla si in cazul lui Florin, care in ultima perioada a tot incercat sa o recucereasca pe Stefania, dar in zadar, caci aceasta si-a exprimat inca de la inceput destul de vehement dorinta de a nu forma un cuplu cu el.

Putem vorbi oare de o iubire nebuneasca dusa la extrem? Vom vedea, caci oricat de dur si de rezistent a dorit sa para, Florin a ramas in interiorul lui la fel de romantic si sensibil, cel putin doar in ceea ce o priveste pe Stefania, careia de trei zile ii trimite cate un trandafir urmat de un mesaj (cel de astazi a fost: “pentru ca meriti”).

stefania-si-florin

Florin este de parere ca Madalina i-a sabotat eventuala relatie cu Stefania, pentru ca acestea din urma au avut o discutie despre comportamentul lui fata de ele.

Florin impreuna cu bunica se simt in ultima perioada marginalizati de catre restul concurentilor, ceea ce a dus la mai multe conflicte intre acestia. Majoritatea dau vina pe accidentul, pe care Florin l-a avut cu ceva timp in urma, si din care acesta ar fi ramas cu sechele.

V-ati dori ca Stefania sa-si intoarca privirea spre Florin si sa ii acorde o sansa? Ce greseli credeti ca face Florin atat in ceea ce o priveste pe Stefania, dar si pe ceilalti concurenti?

Articol realizat de Raluca

14 comentarii la “O iubire imposibila dusa la extrem?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Nina Says:

    Adriana felicitari si din partea mea .
    Otilia sunt intru totul de acord cu tine .

  2. 9
    mariana-pitesti Says:

    Adriana,superba elegia!Felicitari!

  3. 8
    otilia/magda Says:

    Stefania ,involuntar ii face rau lui Florin acceptand acesti trandafiri! Ea nu vrea sa fie propusa spre eliminare de catre bunica si ii tine asa in ”deriva”! Florin,nu are mintea unui tanar de 22 de ani,mintea lui e pe ”campii’,mai trebuie sa se maturizeze! La preselectie ati adus,tot ce ati intalnit in ”drum”,fara un control medical!

  4. 7
    lavinia Says:

    Alo!Aici se fac lectii de gramatica?

  5. 6
    Adriana Says:

    Flori cu lacrimi

    – elegie -

    Si daca tu ma pretuiesti
    Si trandafiri imi daruiesti,
    Si daca poezii imi scri,
    Iubirea, n-o pot darui!

    Si daca plangi in fata mea
    Si inghenunchezi, alaturea
    Si ma tot rogi sa ma intorc,
    Iubirea, nu pot sa ti-o port!

    Si daca scara de matase,
    Ar fi sa faci pana la luna,
    Si daca raze luminoase,
    Mi-aduci in dar, tot nu-i a buna!

    O insensibila nu sunt,
    Ma doare rau al tau “temut”
    O doamne, imi doresc o zi,
    Cand vei spune ca nu ma sti!

    Adriana 10 ianuaie 2013

  6. 5
    Adriana Says:

    Paula, la cine te referi ca nu scrie corect?!
    In niciun caz, Admin! Domnia-sa scrie foarte corect ! Cred ca te referi la unul dintre comentariile afisate si ai dreptate cu carul, exemplu cel semnat Nutii ( cu doi i).

  7. 4
    Admin Says:

    Ma bucur Paula, chiar te rog sa pui tu virgulele si cuvintele scrise corect, nu ca mine gresit…

  8. 3
    NUTII Says:

    Florin nu face greseli,stefania nul vrea pentru ca el nu are datura pusa si probabil asta este motivu,ati putea ca cei din staf sal ajutati cu problema aceasta sal duceti la dentist no zic din rautate,sau sa se supere cineva pe mine,florin este un baiat superb si se vede ca o iubeste cu adevarat,multa bafta florin!

  9. 2
    Paula Says:

    Eu mi-as dori doar ca sa scrii corect. Virgulele in plus (ca, de exemplu, inainte de “si”) nu prea isi au rostul. Ba mai mult, mai si lipsesc multe. :)

  10. 1
    merry Says:

    Stefania nu a venit pentru bani ca are, dar suntem siguri ca parintii au trimis-0 ca un fel de armata pentru ea, adica sa invete sa ia viata in piept, nu il place pe Florin . Pentru Florin , sa fie o fata linistita care sa-l placa fizic apoi sa aiba rabdare cu el si mai tarziu sa ii spuna ca vorbeste cam mult pentru un baiat. Poeziile lui nu impresioneaza cred pe f. multe fete sunt prea multe, viata nu este poezie. Eu cred ca Florin a fost prea rasfatat de bunici. Eu in locul bunicii nu as tine cont de camere si ……… sa vina cu picioarele pe pamant, ai Stefania vedem prea multe imagini aproape obscene cu cristina chiar nu are rusine .

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free