Intrebarea zilei: Iubire sau fuga de responsabilitate?


love or not

In emisiunea de astazi, o concurenta si-a exprimat vehement dorinta de a parasi competitia. Desi formeaza de doua luni un frumos cuplu, tensiunea din ultima perioada avuta cu viitoarea soacra a adus-o intr-un punct in care considera ca plecarea ei ar face mult mai bine relatiei.

cristina-cosmin-mpfm2-4-decembrie-2012

Cristina, caci despre ea este vorba, nu mai suporta suferinta si presiunea pusa pe ea in competitie si a marturisit ca isi doreste sa plece din concurs si sa-si reia relatia cu Cosmin afara. Doamna Emilia, nu este inca prea sigura de sinceritatea Cristinei si condamna decizia concurentei de a pleca. Mama lui Cosmin este sceptica in privinta motivului real pentru care Cristina isi doreste sa plece din competitie.

Credeti ca in urma deciziei luate cu privire la competitia matrimoniala, dar si in urma experientei avute la emisiunea Burlacul, Cristina tinde sa scoata in evidenta o persoana care nu stie sa duca la bun sfarsit un lucru sau fuge de responsabilitate?

Care credeti ca sunt motivele reale pentru care ea isi doreste sa paraseasca aceasta competitie?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “Intrebarea zilei: Iubire sau fuga de responsabilitate?”

  1. 10
    ion Says:

    EMILIA JOACA CU SCOP O ATACA PE CRISTINA O CRITICA SI APOI O IARTA O ACCEPA VEZI DOAMNE O EDUCA O PUNE PE DRUMUL BUN DA SFATURI CU ROST SAU FARA DA FACE CIRC;NU O PLACE PT FIUL EI MUT;ASTA SE VEDE:NU _I MAI VOTATI NU SUNT SINCERI .PACAT CRISTINA E UN COPIL CARE CREDE CA STIE MULTE IAR COSMIN E VAI STEAUA LUI CU MASA AIA TERORISTA CARE CREDE CA FACE BINE SI STIE MULTE LA VARSTA EI DA E CHIAR O MUIERE PROASTA

  2. 9
    ion Says:

    EMILIA JOACA CU SCOP O ATACA PE CRISTINA O CRITICA SI APOI O IARTA O ACCEPA VEZI DOAMNE O EDUCA O PUNE PE DRUMUL BUN DA SFATURI CU ROST SAU FARA DA FACE CIRC;NU O PLACE PT FIUL EI MUT;ASTA SE VEDE:NU _I MAI VOTATI NU SUNT SINCERI .PACAT CRISTINA E UN COPIL CARE CREDE CA STIE MULTE IAR COSMIN E VAI STEAUA LUI CU MASA AIA TERIRISTA CARE CREDE CA FACE BINE SI STIE MULTE LA VARSTA EI DA E CHIAR O MUIERE PROASTA

  3. 8
    ion Says:

    Mai oameni buni ,nu pleci la drum lung cu minciuna .Minciuna are picioare scurte.ASTA SUNA PT: CRISTINA,CORNELIA ,FLORENTINA,STEFANIA ,CHIAR SI MADALINA? IAR LA BAIETI SUNT GEORGE,VIRGIL ,COSMIN ,ALIN .DRADOS SI …. CEI MAI SINCERI SUNT MARICEL.LILI.LORENA .ANDREEA RAZVAN FLORIN D-NA STEFANA ,D-NA MARIA..D_NA ELENA SI ATAT RESTUL??? AU SCOP JOACA PE FRONTURI

  4. 7
    mary Says:

    Cristina este un copil.Un copil care are nevoie de ajutor ,de invataminte si nu de critica,de cearta toata ziua. Si apoi ea vede ca iubitul ei nu o iubeste cu adevarat ,el nu stie ssa le faca pe cele doua sa se inteleaga ,iar Cristina isi da seama ca afara nu va fi bine intre ea si Cosmin daca vor locui cu Emilia,Emilia se va baga tot timpul in viata lor si sa spunem adevarul care fata suporta sa se bage tot timpul soacra in viata ei si sa o critice si atunci cand face bine,nici una . Asa ca daca Emilia nu stie sa se poarte cu cristina ,fata va claca si nu e bine.
    Iar pe langa Emilia mai sunt si nesuferitele de Madalina si Cornelia care sunt invidioase pe ea si nu o lasa in pace. Cum vine asta sa dea drumul la apa de la toate chiuvetele doar sa nu faca Cristina dus. Eu in locul Cristinei o luam de cap pe Madalina si o tineam sub dus dand drumul la apa rece,asa sa o inviorez si nu plangeam cum a plans Cristina. Codoasa de Cornelia nu o place pe Cristina pentru ca aceasta nu s-a inchinat de la inceput Cordeliei.

  5. 6
    yoyo Says:

    Oricum Emilia e chitita sa castige premiul,iar daca Cosmin se reorienteaza isi pierde credibilitatea,vor trece si peste asta,cum au trecut prin atatea,Cosmin o iubeste iar Emy iubeste banii si asa vor pleca innainte.Daca nu dau drumul le emisiune si se tot impiedica in reluari si nimicuri vor pierde mult si asa sunt cu un picior in groapa!

  6. 5
    sorina Says:

    copil fara minte

  7. 4
    Tilda Says:

    Otilia ,draga mea prietena ,ai dreptate. Sa mearga………
    Dar stati linistite ca va ramana. Prin absurd….daca ar fi nomonalizata, si nu ar fi nici protejata, oare nu ar plange ca “da asta a fost scopul lui x si y , si a fost numai un test sa vada, si bla-bla-bla…toti sunt rai/rele.invidioase/invidiosi, si sa fie dna Emilia fericita ca ea s-a sacrificat…..cum ar tremura de nervi…. si cum spui tu ar da drumul la mitralierea, valeuuuu……

  8. 3
    pop dana Says:

    o gaina imatura respingatoare ,

  9. 2
    otilia/magda Says:

    Cristina,a inceput prin a minti cu nerusinare si acum chiar daca spune adevarul,nu mai este crezuta! ea nu a venit sa se marite,…faima si vedetismul au fost tintele ei,…din pacate nu a putut gestiona corect situatia si cel mai bine ,pentru toti,ar fi sa plece! mai este o varianta:i-o fi soptit ceva ispita,sa plece ca o asteapta afara si ea ,prostuta cum e,a pus botul!

  10. 1
    Adriana Says:

    S-ar putea sa fie sincera de data aceasta! Cand esti incoltit din toate partile, nu este confortabil pentru nimeni.
    Cat despre relatia ei “afara cu baiatul Cosmin, nu se va intampla ! In mod sigur!
    Dar nici pe Emilia nu o condamn in totalitate!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free