Ea inca il iubeste. Credeti ca se vor impaca?


impacare

A fost iubire la prima vedere: s-au placut, au format un cuplu, dar din pacate s-au despartit. Desi o perioada si-au tot adus jigniri reciproce, de curand ei au ingropat securea razboiului si si-au dat mana spre impacare. Cu toate acestea, ei nu formeaza din nou un cuplu.

madalina-mpfm2-4-decembrie-2012

Madalina si George, caci despre ei este vorba, s-au apropiat foarte mult in ultima perioada, iar multi vad deja o impacare intre cei doi. Madalina a marturisit in emisiunea de astazi, de la ora 14.00, ca inca il iubeste pe George. Cu toate acestea, el nu a sustinut acelasi lucru si nici nu i-a dat Madalinei spera ca vor forma din nou un cuplu.

George a negat varianta ca el sa revina intr-un cuplu cu Madalina, insa desi si-a aratat interesul pentru Stefania, in prezent cei doi s-au mai distantat, iar George sustine ca isi doreste in continuare sa plece din competitie.

Credeti ca George mai simte ceva pentru Madalina? Ati vrea ca cei doi sa se impace?

Articol realizat de Raluca

5 comentarii la “Ea inca il iubeste. Credeti ca se vor impaca?”

  1. 5
    Tilda Says:

    E o razbunatoare,ambitioasa,o actrita , NU cred ca are sentimente, o macina ca a fost lasata, credea ca a prins o vrabie care va dansa cum fluera ea.
    George nu o mai vrea , asta este 100%, nici daca ea sta in cap.Nici nu ma mir.El vrea o persoana serioasa, vrea altceva. NU SE POTRIVESC, degeaba “face materiale” diva……

  2. 4
    rita1 Says:

    …nu cred nimic din ce spune Madalina…,,aici se joaca tare”…George a ales pe ,,una”…Florin face materiale…Dragos nu-i multumit de atitudinea Corneliei,Lorena nu vrea sa-l scape pe Maricel si nici el pe ea pentru a ajunge in finala…Cristina vrea un barbat care sa o ,,scuture”..Cosmin o place pe Cristina si nu vrea sa dea inapoi,Lili…o apreciez dar cred ca nu face bine ca nu-l ia in calcul pe Virgil… apropo…Virgil o place pe Cornelia…Alin si Andreea cerebrali si vor sa castige…Razvan…sigur n-o place pe Madalina,vrea doar sa ramana in concurs si numai ea a ramas…Flori e prea reala si nu stie sa ,,joace”…

  3. 3
    mari Says:

    george,n-are nici un gand sa o sarute pe stefi,se uita la ea ca la gard,iar ea viseaza cai verzi …mare greseala au facut si parintii ei …e o disperare dupa castig…astia 2 nu au nimic un comun =o mare piedere de timp …de ce nu l-o fi trimis acasa??

  4. 2
    mary Says:

    Madalina nu stie pe ce lume traieste iar george a dat de greu nu are cine sa-i gateasca ,Stefania nu se pricepe,nu are cine sa-i calce si sa-i spele si asa ca da vrea acasa.

  5. 1
    sorina Says:

    nu cred , ca e sau a fost vorba de iubire , madalina nu am ce sa mai spun de ea e de prost gust ca fiinta iar george a vazut ca a fost la limita sa plece iar acum joaca un teatru ieftin atat

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free