Ce ascunde si de ce se teme Cornelia?


cornelia-mireasa-pentru-fiul-meu-2

De cand a intrat in aceasta competitie, Cornelia a fost urmarita tot timpul de trecut si de o presupusa relatie neterminata pe care a lasat-o afara. Desi a format un cuplu cu Dragos, lucrurile nu sunt tocmai roz in relatia lor. Geloziile lui au afundat-o tot mai mult pe Cornelia in remuscari si ganduri negre. In emisiunea de ieri, Cornelia a accentuat faptul ca in fosta relatie a lui Dragos, el a fost parasit si nu el a fost cel care a facut pasul spre despartire. Asta venind din urma, ca un repros la geloziile lui si exprimandu-si astfel dorinta ca el sa se schimbe.

Ce temeri are Cornelia si ce ascunde trecutul ei?

cornelia-club

S-a vorbit mult despre asta, dar din pacate nu atat cat trebuia in emisiune. Fostul iubit, deja binecunoscutul Samir, a trimis in cateva randuri mesaje Corneliei in competitie. Din pacate, acestea nu au fost luate prea in serios, nici de catre cei din emisiune si cu atat mai putin de Cornelia, care s-a aratat foarte indignata de aparitia fostului, care a incercat sa aduca lamuriri cu privire la relatia pe care a avut-o cu el.

Mult timp Cornelia a parut ganditoare si de cateva ori chiar i-a marturisit lui Dragos ca are un “trecut”; un trecut despre care Dragos nu a preferat sa stie foarte multe.

Samir a povestit in mai multe randuri pe contul sau de facebook despre relatia si viata alaturi de Cornelia. Iata cateva din marturisirile lui:

“Te urasc pentru ca m-ai aruncat ca pe o hartie pe care candva erau insiruite dorintele tale in legatura cu noi doi, dragostea pe care ziceai ca mi-o porti..dar ai uitat ceva, ai uitat ca dupa toate aceste dorinte sa scrii si ceea ce urma sa faci si anume sa ma parasesti pentru a deveni o persoana cunoscuta, pentru a avea faima si bani, pentru….nimic!! nu mai reprezinti acea femeie sincera, si,copila din tine a ramas in urma. Pacat!”

“Ti-am inteles draga Cornelia ezitarile cand a venit vorba de inelul ce urmeaza sa ti-l daruiasca Dragos. Chiar am observat cum tot le spui fetelor ca vrei inelul intr-un anumit fel, ca vrei sa fie in direct pentru a vedea toata lumea, ca nu stii daca te vei marita si altele care te dau de gol, care arata ca te feresti pentru ca nu simti nimic pentru acel baiat..continui sa te gandesti la mine cu toate ca mi-ai aplicat acelasi tratament. Atata timp cat si eu am fost mintit ce are unul in plus,nu-i asa? De ce vrei sa fie totul de ochii lumii? de ce faci totul numai pentru a face raiting? nu te mai recunosc..Poate ca asa a fost sa fie,sa se repete povestea noastra, sa fii urmarita de aceeasi pasi pe care i-ai facut langa mine..Viata asta e surprinzatoare”

“Nu stiu ce o deranjeaza pe Cornelia!? Eu stiu ca atunci cand vrei sa pornesti pe un nou drum in viata trebuie sa fii ca o carte deschisa fata de partener. De ce te feresti sa ii spui adevarul lui Dragos? Ma bucur insa ca ai recunoscut in fata lui ca odata si odata va trebui sa afle trecutul tau. Eu cand te-am cunoscut lucrai la un salon de masj erotic unde se mai practicau si alte servicii clientilor fideli. E adevarat ca parintii tai nu stiu acest lucru. Mereu trebuie sa ai secrete fata de cei din jur ,asa cum ai facut si cu mine pana la urma. Tu esti obisnuita sa ai un anumit nivel de trai ,un trai pe care eu ti-l ofeream dupa cum bine stii. Ea mereu sare la gatul meu cand are ocazia,si vorbesc despre materialele in care spune raspicat ca daca ma vede in platou imi da 2 palme sau mai stiu eu ce alte razbunari prostesti ii mai vin in minte.Dar relatia noastra de ce o ascunde? de ce nu da absolut niciun detaliu? de ce se teme de venirea mea?_(care deocamdata nu poate avea loc datorita locului de munca), de ce spune ca sunt capabil de orice? Cornelia,da-mi voie sa am un drept la replica si sa-ti spun ca nu eu sunt cel care cauta publicitate afisandu-se la emisiuni ci tu. Ca sa inteleaga toata lumea odata pentru totdeauna, relatia noastra s-a oprit brusc pentru ca i s-a spus ca facem parte din acelasi arbore genealogic, mai exact ca ii sunt verisor de-al treilea si ca nunta noastra nu trebuie sa mai aiba loc. Si tu ai ascultat sfatul lor in loc sa iei singura o decizie. Dar ai renuntat! Si acum incerci sa ascunzi adevarul, sa dai trecutul deoparte. Nu te mai feri de trecutul tau!”

Cu toate acestea, pana in momentul de fata nu exista nicio certitudine ca acest cont de facebook este chiar al lui Samir, fostul iubit al Corneliei. Chiar foarte multi sunt sceptici privind faptul ca ar fi real.

Din acest motiv, acest subiect a devenit la un moment dat tabu si nu a fost inca abordat in emisiune si nu s-au facut cercetari privind veridicitatea lucrurilor. Se zvoneste faptul ca incercarile celor din emisiune de a da de acest Samir nu au dat roade.

Ce parere aveti de acest subiect controversat, legat de fosta relatie a Corneliei? Credeti ca ea chiar il iubeste pe Dragos?

Articol realizat de Raluca


17 comentarii la “Ce ascunde si de ce se teme Cornelia?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    andra Says:

    lorena capul sus si sper a te impaci afara cu maricel pt k te iubeste kiar dak ti a mai gresit.te poup si te votez mereu

  2. 16
    Ady Says:

    Imi place cel mai mult cuplu Andreea si Alin,Cornelia si Dragos ,Lorena si Maricel si va rog cele 4 cupluri Cornelia si Drgos va iubesc enorm si va rog incercati sa fa inpacati Cornelia esti o fata forte draguta iar tu Drgos esti un baiat de treaba si cred ca va sta forte bine inpreuna :*:*:*Iar ce rugamite am la Lorena si Maricel Lorena esti o frumusete de fata Maricel esti un biat de treaba LOrena va meritati unu pe altu :* Erati asa de frumosi cand erati in preuna ,iar Andreea si Alin voi st pe primu loc care nu vati despartit Stefania esti o drgutica ,si am sai spun si lu Mdalina este o glumeata tino tot asa va pwp pe toti care vati auzit numeli si luptati in continore …..Iar Cristina esti o fata frumos nu cred ca te metita Cosmin pwp pwp pwp va pup pe toti si pe DUMNEAVOSTRA domna Mirela tineto tot asa :*:*:*: !!!!!!!!!!!!

  3. 15
    merry Says:

    Mai baieti voi chiar nu vedeti cum arata Cornelia, o fata batranicioasa cu o gura punga picioare slabe si strambe un scarloi de fata care nearanjata arata ca naiba si mai este si uracioasa . Dragos este un baiat slab sau sta pentru bani pentru cuplu .

  4. 14
    nicu Says:

    CONCURSUL ACESTA NU E CORECT UNII CONCURENTI CHIAR SE IMBOLNAVESC DE LA EMOTII SI STRES SI ASTA NU E BINE DACA NU MAI VOR SA STEA NU REZISTA SI VOR AFARA LASAT-ii.PE CATALIN CUM LA_TI PEDEPSIT CA S_A CERUT IESIREA? VREAU SA STIU DACA MAI VREAU SA MA INSCRIU LA ACEST CONCURS SAU NU ? DATI DETALII CEI CARE STIU.

  5. 13
    doina bura Says:

    Din moment ce exista un grad de rudenie intre ei , chiar si de gradul III , nu este o ruda indepartata , consider ca decizia ei a fost justa , o felicit ca a avut acest curaj de a intrerupe relatia si ii doresc sa-si gaseasca fericirea .

  6. 12
    otilia/magda Says:

    Florina=Flory-Braila,foarte frumos si corect ai relatat! Super tare,exact acelasi lucru am vrut sa zic si eu!Teama de nu mai avea concurenti,ii face sa o lalaie cu niste persoane de proasta factura,numai pentru rating! Rusine sa le fie! Cine sa mai mearga acolo,unde cinstea si corectitudinea,nu-s la loc de cinste,cum ar fi normal! Au stiut sa-l hartuiasca pe Adrian,pana era gata sa clacheze!

  7. 11
    yoyo Says:

    Ce sa iubeasca la ea,doar in poze este fotogenica si uneori telegenica,dar de cele mai multe ori e chiar batrancioasa;Eu nu am vazut momente de tandrete la ei,decat cearta,el tine de ea ca de o prada ,a citit-o ce- i poate pielea si ii este frica sa nu i-o ia altul.La faza de la balcon cand ea dansa lasciv a fost inca o dovada ca nu ii pasa;Gelozia lui bolnava v-a duce la un gest extrem pe care il vom vedea sau nu!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free