Activitate Cristina si Tomi: Cererea in casatorie


cristina-tomi

Cristina si Tomi, o frumoasa ispita, au avut de dus la indeplinire o activitate foarte interesanta. Cei doi au participat la un shooting foto, avand ca tema “Cererea in casatorie”. Iata cum s-au descurcat ei:

Activitate Cristina si Tomi – cererea in casatorie

Ce parere aveti de cum s-a descurcat Cristina in activitatea pe care a avut-o impreuna cu Tomi?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Activitate Cristina si Tomi: Cererea in casatorie”

  1. 4
    Eva Says:

    Saraca Andreea..si pupici i-a dat masculului..Ea nu poate trai fara barbatel..se vede:)0Cristina e o frumusica,si intadevar asa sunt frumosi.!COSMIN si CRISTINA,aveti multi dusmani…Dar speram,ca voi veti castiga!

  2. 3
    Maia 12V Says:

    Cristina este topita in bratele masculului,asta nu mai rezista fara sex face exact ca o isterica de aceea vrea sa plece spera ca se va vedea cu Tomi tremura ca o apucata ,asta este c—-versata, pe Cosmin il tine de fraier nu are nimic pentru el acum cauta motive sa scape de el este o perversa si o mincinoasa,dna Emilia a simtit-o de mullt si de aceea nu o poate suporta pacat caci Cosmin este naiv si orbit de aspectul ei -atat-sre Cristina dar cat este de neingrijita si bosumfata mereu arata ca o bufnita..

  3. 2
    otilia/magda Says:

    Cristina,e o persoana obisnuita cu viata sexuala,aici se vede ca face urat de la abstinenta,…tremura,vorbeste aiurea,minte de ”rupe”,e agresiva verbal,…nu-mi place,pacat ca e frumoasa si atat!Pacat de Cosmin!

  4. 1
    Levy Says:

    Frumusei

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free