George si Stefania, un nou cuplu la orizont?


stefania-george-gala-saptamanii-mireasa-pentru-fiul-meu-10-noiembrie-2012

Imediat dupa terminarea relatiei cu Madalina, George si-a indreptat atentia catre alte fete. El a flirtat atat cu Florentina, cat si cu Stefania, dar intr-un final a ales sa se opreasca la cea din urma.

Apropierea Stefaniei de George l-a deranjat pe Florin, care a reactionat destul de dur, adresandu-i acesteia cuvinte nepotrivite.

Veniti in platoul emisiunii pentru a-si sustine fiica, parintii Stefaniei au marturisit ca il plac pe George, in schimb au spus ca nu ar fi fost de acord ca fiica lor sa aiba o relatie cu Florin.

Credeti ca George si Stefania se potrivesc?

Articol realizat de Raluca

10 comentarii la “George si Stefania, un nou cuplu la orizont?”

  1. 10
    anonim Says:

    TANDA CU MANDA,se vede de la distanta ca GEORGE e POPONAR,sa nu fie eliminat incearca orice,felicitari FLORENTINA,

  2. 9
    paul Says:

    se potriveste ca varsta..nu spun ca a ales pe mada ca ea ar fi barbat ci ca e baietoasa

  3. 8
    paul Says:

    lui george i-a placut de fapt pe florentina , pt ca se potriveau mai mult ca carsta si inaltime.dar pana sa spuna el i-a luat-o florii inainte si a zis ca e dezamagita de el in unele privinte.asa ca a mai ramas stefi si de frica sa nu fie eliminati sau cuplat.nu se potrivesc lui se vede ca-i plac barbatii de aceea a ales-o pe mada.se vede lucrul acesta el a recunoscut cu o jumate de gura cand razvan si-a dat seama ca e fetita.a spus: si daca ar fi asa ce ,pe cine deranjeaza?

  4. 7
    otilia/magda Says:

    Madam Prajina-Stefania si d-ul dop de 1,20 cm,gay-ul casei-Georgel! Niste naspeti!

  5. 6
    Lucille Says:

    Nu-mi plac nici separat … nici impreuna … George e un instigator si un fatarnic , manipuleaza, barfeste.. “dezbina si cucereste”.. iar Stefania nu cred ca-l place cu adevarat… sunt convinsa ca pentru a scapa de Florin care o hartuieste pur si simplu, se arunca in bratele lui George din lipsa de altceva… Si ea e mai inalta decat el si nu se vede frumos lucrul asta la un cuplu.. sunt caraghiosi!

  6. 5
    Nuty Says:

    Ce iubire,se salveaza sa nu fie eliminat si sa faca/n ciuda unui plop,….cu alt plop……ce penibili, credeam ca Stefania/i mai ..rasarita…!

  7. 4
    otilia/magda Says:

    E de fatada,se vede ca e poponar!Nu cred in iubirea lor!

  8. 3
    Tilda Says:

    Este o strategie…. fiecare vrea sa scape de “fosti parteneri”.
    Poate lor o sa iasa ceva. Este o competitie,un concurs …si pana la urma de sa nu incerce???? Vor fi atacati din toate partile si poate chiar din cauza asta vor ramane impreuna.

  9. 2
    Nely Says:

    NU SE POTRIVESC, DIFERENTA MARE.

  10. 1
    Mirela Says:

    nu se potrivesc, George este gay, nu poate iubi o femeie.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free