Cosmin a cerut-o in casatorie pe Cristina!


cristina-cosmin-miri-mpfm2

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 noiembrie 2012, Cosmin si Cristina au ales, la fel ca si ceilalti, cutia rosie, care continea inelul de logodna. Ei au pierdut cei 5.000 de lei si cina romantica intr-un local select.

Cosmin a cerut-o in casatorie pe Cristina. In logodna celor doi au existat cele mai mari emotii.

Credeti ca ei sunt pregatiti pentru pasul cel mare?

Articol realizat de Raluca

6 comentarii la “Cosmin a cerut-o in casatorie pe Cristina!”

  1. 6
    Lucille Says:

    NU MAI ARE SENS SA RASPUND LA ASTFEL DE COMENTARII..!!
    Atat stii … atat poti… atat demostezi ca esti in stare!!… Voi raspunde doar persoanelor care sunt cu adevarat inteligente .. si care si demonstreaza ceva prin comentariile lor nu doar injura si improasca cu otrava… E foarte usor sa injuri nici nu-ti trebuie multa materie cenusie … si nici scoala!
    Vai de capul si de sufletul tau!

  2. 5
    Lucille Says:

    Si ma refer la comment nr 2 ca sa nu se inteleaga gresit..

  3. 4
    Lucille Says:

    Cata frustrare si rautate poti sa ai in tine ca sa poti scrie cuvintele care le-a scris persoana care a comentat atat de urat mai jos??? Oare se uita in oglinda ca sa-si vada sufletul gaunos??? Oare a numarat de cate ori a scris cuvinte urate in 2 propozitii? Unii sunt in stare doar sa improaste cu venin pentru ca nu sunt in stare sa-si spuna impresiile in mod inteligent!!
    Si cu asta am spus tot!!!

  4. 3
    madalina din spania Says:

    va iubesc cosmin si cristina iubitiva si aratati la toti ce inseamna iubire sa comunicati mult intre voi doi si doamna emilia si chiar daca nu toate sunt bune treceti peste ele ca lumea din ziua de azi nu-ti vrea binele…………va iubesc si me-as dori sa fiu nasica voastra va iubesc

  5. 2
    lumi Says:

    ADA.esti socata cumva de cit de parasuta esti chiar tu,mai lasa-ne cu expresiile tale de pitipoanca dupa centura.Ai vrea tu sa fi in locul Cristinei,frumoasa,desteapta si nicidecum badarana ca tine.

  6. 1
    Lucille Says:

    Le doresc sa ramana impreuna si sa se iubeasca pana la sfarsitul vietii lor…. Sunt niste scumpi si niste dragalasi amandoi … si chiar daca se vede ca ii sperie putin pasul asta, sunt convinsa ca o sa ajunga in finala si sper sa se si casatoreasca… Ii voi sustine pana la capat… altcineva din casa nu-mi place si nu mi-a placut niciodata, inca de la inceput… Doar ei mi se par singurii care sunt mai rasariti de pe acolo… In rest rautati, barfe, prostie, proasta crestere, interese, nesimtire, tupeu, violenta, aroganta, prefacatorie, duplicitate, manipulare, falsitate, invidie… la greu!
    Iubiti-va mult!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free