Dragos a cerut-o in casatorie pe Cornelia!


cornelia-dragos-logodnici-mpfm2

La Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 10 noiembrie 2012, cuplurile din competitie au avut parte de surprize. Dragos si-a dorit de ceva timp sa o ceara in casatorie pe Cornelia intr-un mod inedit, iar in astazi el a avut aceasta ocazie.

Fiind pusi in situatia de a alege dintre sentimente si lucruri materiale, Dragos si Cornelia au ales sentimentele si s-au logodit, pierzand astfel cei 5.000 de lei si o zi la SPA.

Ce parere aveti de pasul facut de cuplul Dragos-Cornelia? Credeti ca erau pregatiti pentru acest pas?

Articol realizat de Raluca

11 comentarii la “Dragos a cerut-o in casatorie pe Cornelia!”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    Nuty Says:

    Merry, Dragos se potriveste cu Lorena fizic si atat,ea e finuta si buna la suflet,el este frumusel dar violent si sigur o va lovi pe nevasta lui, s/a vazut in materiale ca trebuie tinut de mana, temperat….in schimb cu Cornelia ,da, va da si ea….

  2. 9
    Lucille Says:

    Mie Dragos mi se pare un derbedeu si un bataus… nu cred ca daca Cornelia ii va face vreo faza vreodata, care sa nu-i placa lui, nu o s-o ia peste ochi…. Se vede din comportamentul sau de pana acum tendinta de a se aprinde usor si inclinatia catre violenta, exact genul “baietzas de cartier” cu gasca de prieteni care se cred toti importanti. Iar Cornelia este genul de persoana care isi cunoaste interesul si va calca peste tot si toate, prietenii si alte cele ca sa-si vada interesul… Mi se pare o tipa rea, rasfatata, increzuta si care se crede centrul universului… Nu-mi plac nici unul dintre cei doi deloc… Sunt foarte curioasa daca o sa reziste cuplul asta pana la sfarsit, eu zic ca NU…

  3. 8
    aby Says:

    PENTRU UN MOMENT ACESTE CUPLURI NU VOR FI DE VIITOR , SUNT FRUMOSI TOTI DAR RAMANE SA VEDEM MULTE MODIFICARI PANA AN FINALA

  4. 7
    miaolteanu Says:

    Felicitari cuplurilor.Rusine Madalina pentru toate incercarile tale de a destrama cele doua cupluri.

  5. 6
    lily Says:

    Cum sa ramana toata viata impreuna,ma refer la tinerii din ziua de azi,daca ei isi spun Te iubesc,dupa 2-3 saptamani,unii au relatii intime dupa cateva zile de cand se cunosc,dupa cel mult 2-3 luni isi epuizeaza toate,motivele ptr. a ramane impreuna,de aceea se plictisesc unii de ceilalti.Atunci cum va explicati cum femei frumoase,destepte raman singure????vad femei la 40 de ani SINGURE,nu au copii pana la varsta asta…nu stiu ce o fi in capul fetelor astora,tot incearca ,tot aleg,si se trezesc singutr.

  6. 5
    Lia Says:

    Cred ca cei doi sunt pregatiti ptr.casatorie.Au aceeasi varsta,au ceva experienta de viata,sunt compatibili si din pct.de vedere intelectual.Sper sa fie “pe bune” si sa vedem o nunta la finalul competitiei.Cornelia pare mai in varsta “pe sticla”.In realitate nu cred ca arata asa deoarece la prima intalnire cu ea Dragos a spus catre baieti :”mama…este superba!”

  7. 4
    ion Says:

    Casatoriile din acest concurs sunt ca si o loterie.Unii castiga si altii pierd.Nimic nu e sigur.Unii se imbolnavesc ,altii o iau razna sau chiar se duc de tot din cauza stresului ,nerviilor,urii si dusmaniei.Acesta numai schow matrimonial nu se poate numi.Se istiga si se indeamna la ura ,cearta nu e NIMIC EDUCATIV SI CONSTRUCTIV IN ACEST SCHOW.Casatoriile se destrama majoritatea sunt facute pt premiu .ACEST LUCRU S_A DEMONSTRAT Alina si Ionut fac exceptie.Dar lumea se hraneste cu scandal din lipsa altor necesitati.

  8. 3
    otilia/magda Says:

    Merry,asa zic si eu!

  9. 2
    merry Says:

    Cel mai nepotrivit cuplu din casa, Cornelia se potrivea cu Virgil arata prea batrana fata de dragos , Dragos se potriveste cu lorena.

  10. 1
    Roxana Says:

    Cred,, ca e cuplu cel mai sudat si bine construit ma bucur foarte mult ca
    Dragos a facut pasul acesta!Le sta foarte bine impreuna cred ca Cornelia e cea mai pregatita fata pentru maritat si pentru a forma o familei !Dragos e un pic cam gelos si cred ca exagereaza cate o data dar sper ca ,,Cornela sa il tempereze cand e vorba de astfel de momente !Va pup si va sustin foarte mult!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free