Afla ce ne asteapta in Gala Saptamanii de maine!


gala-saptamanii-mpfm

Maine, la Gala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu (10 noiembrie 2012), vom avea parte de evenimente neprevazute, surprize, dar si multe rasturnari de situatii. Cuplurile din competitie vor avea parte de o surpriza inedita in Gala de maine. Se vor casatori Cornelia si Dragos? Isi va alege George noua partenera? Aceste intrebari isi vor gasi raspunsul maine, intr-o editie de Gala!

Tot maine, vom afla care dintre cei doi baieti intrati in cursa pentru eliminare (Virgil si Razvan), va parasi competitia.

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Afla ce ne asteapta in Gala Saptamanii de maine!”

  1. 8
    mary Says:

    Pana la sfarsitul competitiei cei care urmaresc emisiunea si dau voturi si SMS-uri vor avea grija ca Dragos si Cornelia sa fie eliminati mai repede decat cred ei. Amandoi au venit sa se razbune pe cei de afara ,adica pe fostele relatii Dragos pe cea cu care a avut o relatie de sapte ani si ea i-a dat papucii si Cornelia sa se razbune pe Samir. Acest Samir ori este tigan ori turc ori arab si Cornelia se teme sa nu vina ala sa spuna cate si mai cate.Adica sa arate care este adevarata fata a Corneliei care stie sa puna eticheta la toata lumea si mai ales la fete.
    D-na Stefana pare oarba nici macar baiatul nu si-l cunoaste si nu are nici un cuvant de spus in fata lui.

  2. 7
    yoyo Says:

    CUM SA NU O CEARA CA DOAR NU IL DOARE GURA,PUNCT OCHIT,PUNCT LOVIT….LA AMANDOI,RAZBUNAREA O FI EA ARMA PROSTULUI DAR E SI DULCE.DACA SE CASTIGA SI UN BANUT GRAMADA DE CE NU?DE FAPT SE MERITA UNUL PE ALTUL,DAR ACUM DEPINDE SI DE NOI SA NU AJUNGA IN FINALA SA ISI TRAIASCA IUBIREA ASTA MARE AFARA,LA CRAIOVA CA IN 2 CAMERE INCAP TOTI,DACA NU STIE EL CUM SA FACA SA O TRIMITA PE STEFANA LA TARA,AM VAZUT CA ARE CEVA AUTORITATE IN FATA EI!

  3. 6
    Ella Says:

    Nu se va marita, doar se va logodi! Ii va da Dragos inelul de logodna!

  4. 5
    kmy cami Says:

    Inocenta, plina de candoare,
    Pare oachesa olteanca Lore,
    Pisi-sexi, cu gherute-ascunse
    Care-abia asteapta sa fie impunse ! ;)

    Lore-pisi , ce facusi ?
    Maricelu-i ca Labus
    Catelus cuminte
    De tine s-asculte!
    Mieunasi vreo dOO vorbe
    Si sta cu botu’ pe labe !

  5. 4
    Orange Says:

    Dar ce asta e casatorie ? e o mascarada pt noi telespectatorii, pt ca nu vine cineva de la starea civila sa-i casatoreasca….iar daca da, (desi nu cred ) pana la sfarsitul concursului, au timp sa si divorteze Daca se casatoresc pe bune, normal ar fi sa si iasa din casa pt a-si savura momentul pt ca scopul pt care au venit, va fi atins si ei nu au venit pt bani ci pt a se casatori….Gogosi pt ca vor ramane pana la final si vor gasi o scuza pt amanarea casatoriei la finalul concursului pt a incasa POTUL cel gras ! Dupa cum s-au si exprimat, joaca tare….

  6. 3
    mary Says:

    Da,se vor logodi ,dar relatia se va opri la atat. Cu toate ca amandoi vor cu ardoare sa se casatoreasca nu se potrivesc.

  7. 2
    Talida Says:

    Care fata a numit mamele ca fiind cea mai pregatita pentru casatorie???

  8. 1
    Talida Says:

    Cornelia e disperata de Samir, cine stie ce o mai fi fac fata asta si lui Samir, si-a gasit fraerul de Dragos si uite asa se marita si ea, bine ar fi daca ar veni Samir sa dezvaluie totul ! Dar tare ma tem ca nu va fi nici o nunta cand vor fi intrebati de nunta vor raspune cu binestiuta replica ” O, a fost o gluma “

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free