Intrebarea zilei legata de doamna Elena


elena-mpfm2

Unul dintre subiectele disputate astazi in emisiunea de la ora 14.00, a fost doamna Elena si nemultumirile celorlalti la adresa ei.

Ce parere v-ati creeat pana acum despre doamna Elena, mama lui Razvan? Credeti ca ea este “oaia neagra” in randul mamelor?

14 comentarii la “Intrebarea zilei legata de doamna Elena”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    nina Says:

    Dna Elena este o mamă deşteaptă şi aşa mai contemporană cum s-ar zice şi este încolţită pe nedrept. Se vede că îl iubeşte pe Răzvan cu adevărat . Capul sus dna Elena sunteţi de admirat pentru ce faceţi pentru Răzvan

  2. 9
    Florina-Braila Says:

    Nicidecum ! D.na Elena este o finuta care nu a jignit pe nimeni si care nu a ridicat tonul la nici o fata cu atat mai putin la mame,dar a fost perceputa asa, poate si pt faptul ca este mama vitrega si nu biologica Ura impotriva ei cred ca izvoraste din sufletul D.nei Luminita care vazand-o la fel de tanara ca si ea, s-a temut ca se va imprieteni cu fetele lucru pe care si l-a dorit ea, pt a le controla…ceea ce a si reusit D.na Luminita se considera supracontrolul in casa mamelor si a fetelor, iar aghiotantul ei clontos ca si ea si cu putere de convingere este Cornelia care la randul ei iscodeste fetele si da raportul superiorului cu care se consulta …Luminita si Cornelia,le-au invrajbit pe toate fetele impotriva d.nei Elena ! Parerea mea !

  3. 8
    elena Says:

    e o mama ffff simpatica , nici nu se compara cu luminita

  4. 7
    nutii gheatau Says:

    d-na Elena este rasfatata,ea na avut copii,si e si glumeata si e foarte bine!

  5. 6
    anana Says:

    hm,e o prefacuta

  6. 5
    Nuty Says:

    Este o femeie calma,poate e cam increzuta,dar mie/mi place e cuminte,da raspunsuri la obiect,nu jigneste,deocamdata e ok,…sa vedem ce va urma….

  7. 4
    mariana-pitesti Says:

    Eu cred ca d-na Elena este obisnuita mai libertina,ea spune ceea ce crede sub forma de gluma,insa nu toti accepta acest lucru.Are o vina, ar trebui sa-si asume ceea ce discuta in materiale,cred ca ii este teama in direct de reactia celor implicate.

  8. 3
    Tilda Says:

    Otilia bine punctat.Sunt de acord cu tine.

  9. 2
    otilia/magda Says:

    La inceput nu am placut-o,insa dupa cum vad…este marginalizata de toate mamele si fetele,cu exceptia a una,doua…mai cerebrale…
    Se vede ca-i o doamna calma si nu poarta ranchiuna!Rusine,Luminito,ca tu esti cea cu samanta de cearta si invidie!Ai atras si copilele alea langa tine,exact ca Javrela de la Ocnita! Dati-i subiecte Mirelei si producatorilor,ca numai asta vor:MAHALA! Rusine sa va fie!

  10. 1
    RARES Says:

    nu nui oaie neagra e ce mai desteapta mama din competitie!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free