Vesti noi! Valentin NPM4, recasatorit si cu copil?


vali-npm4

Pe internet circula niste vesti legate de Valentin, fostul concurent Nora pentru mama 4. Se pare ca acesta si-a refacut viata dupa esecul caniciei alaturi de Diana si este foarte fericit.

Valentin s-a casatorit si de o saptamana este fericitul tatic al unei fetite pe nume Antonia Lavinia. Doamna Valeria, mama lui, este acum o bunica si o mama implinita.

Le dorim Casa de piatra, multa fericire si indeplinirea tuturor dorintelor alaturi de copilas!

Articol realizat de Raluca

7 comentarii la “Vesti noi! Valentin NPM4, recasatorit si cu copil?”

  1. 7
    gratiela Says:

    sa fii fericit

  2. 6
    Camelia Pirvan Says:

    pe Diana am votato pe tot parcursul emisiunii si as face-o in continuare. Ce daca a facut nunta pt bani (DAR NU CRED ),bravo ei . Toti a-m face asta dar ne e teama sa spunem

  3. 5
    mary Says:

    Sa,Diana si Vali au facut acea nunta numai pentru bani si e pacat . Vali a investit multe sentimente ,Diana a fost o tafnoasa,dar cel care nu s-a impacat cu ideia ca Diana sa ramana cu Vali a fost tatal Dianei ,nea Vasile si se vede rezultatul cei doi s-au despartit.
    Pacat daca nu sunt sentimente puternice intre doi tineri e mai bine sa nu faca o nunta de complezenta vorba lui Adrian.

  4. 4
    otilia/magda Says:

    Sa-ti traiasca copilul,sa fiti sanatosi sa-l cresteti frumos!

  5. 3
    Miriam Says:

    Valentin ca si Diana mi-au placut si am sustinut cuplul lor,ei amandoi sunt oameni de calitate,daca nu au ramas impreuna nu e vina niciunuia,fiecare o sa fe fericiti separat ,o merita din plin amandoi.Diana tu sti ca BV a fost alaturi de tine si asteptam vesti de la tine… iubita!

  6. 2
    Nuty Says:

    Da,eu am iubit/o pe Diana,era foarte eleganta si frumoasa dar, nu a fost sa fie cu Vali,asta e ,o sa/si gaseasca si ea alesul, felicitari Vali,sa fii fericit si sa nu o urasti pe Diana!

  7. 1
    mariana-pitesti Says:

    Da,Valentin nu se potrivea cu Diana,erau 2 firi diferite,poate ei s-au apropiat mai mult si s-au casatorit pentru premiul cel mare,pacat de Diana,care este o fata frumoasa cu studii,speram sa auzim si de ea ca este alaturi de un barbat potrivit ei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free